Mostar: Sergej Ćetković rasprodan u rekordnom roku, novi koncert na jesen

U rekordnom roku, za samo nekoliko sati od puštanja u prodaju “planule” su sve ulaznice za dugoočekivani koncert popularnoga pjevača Sergeja Ćetkovića u Mostaru.

Agencija PROMO u suradnji s HT ERONET-om organizator je glazbenoga spektakla regionalne pop zvijezde Sergeja Ćetkovića koji gostuje u utorak, 7. ožujka 2017. u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača, u 20.00 sati.

Sve pohvale i milijunske preglede na društvenim mrežama bilježe i pjesme s njegova šestoga albuma “Moj svijet”, s kojim ovaj popularni kantautor nastavlja odašiljati u svijet pozitivne poruke o ljubavi prema ljudima, prijateljstvu, obitelji…

Uvijek dobro raspoložen, šarmantan i nasmijan, Sergej će se predstaviti mostarskoj i hercegovačkoj publici, a na poseban način pripadnicama ljepšega spola u susret Međunarodnom danu žena.

Naime, za glazbeni spektakl rasprodane su i sve dodatne ulaznice, odmah nakon puštanja u prodaju, pa zbog toga Agencija PROMO svim obožavateljima najavljuje još jedan koncert na jesen.

Kao i u svim drugim mjestima gdje je gostovao, sigurni smo kako će ovo biti nezaboravan glazbeni spektakl, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.