Mostar: Rom oteo ženi torbu s 300 KM

Policija HNŽ

U srijedu u 12:20 sati ženska osoba H.B. Policijskoj upravi Mostar prijavila je razbojništvo na lokalitetu Južni logor.

Prema prijavi, njoj je Rom prišao i strgnuo joj torbu s ramena u kojoj je bio novčani iznos od oko 300 KM, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Od žene je uzeta izjava, te se radi na pronalasku počinitelja.

Na području HNŽ policija je u proteklih 24 sata evidentirala devet prometnih nezgoda. U jednoj prometnoj nezgodi je pričinjena veća materijalna šteta i jedna je osoba teze ozlijeđena.

Prema informaciji iz MUP-A HNZ u nezgodi koja se dogodila kod Prozora oko ponoći muška osoba S.M. (1997.) je zadobila teže tjelesne ozljede, te je vozilom hitne pomoći osoba prebačena u SKB Mostar, navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

(Bljesak.info)

8 komentara

  • Cigane u logore,to je plisnava rasa,u genu joj je lopovluk,i to treba rastjerati odavde.
    Bez obzira šta kažu dežurni moralisti,cigan je cigan.

  • NEDAJ BOŽE DA IH IKO TAKNE..PA NI POLICIJA..NEDAVNO SU MI JE ŽENA i djete išli tamo u Mepas i jedva su se odhrvale tim ciganima koji su bili agresivni i prijetili da će im iscrtati auto ako ne daju 10 KM.i na žalost dale su, ali kome ćete to reći i ako i kažeš šta će policija uradit..ko će ih naći svi su isti .Pun ih je ist.Mostar.A reagiralo bi pola Evrope pa i Sejdić.Sejdiću , samo tražiš prava ali ukroti malo te svoje dok neko nekog ne mane.bit će kasno bojim se.

Komentiraj: