Mostar: Prosvjed zbog izgradnje javne garaže

Prosvjedno okupljanje građana u parku ispred ulaza Ulice kralja Tomislava 21, 23, 25, 27, zbog najavljene izgradnje javne garaže, održat će se u četvrtak, 7. srpnja, u 19:00 sati.

U regulacijskom planu grada Mostara uvrštena je izgradnja javne garaže, prizemlja i 1. kata na lokaciji parka i parkinga u naselju Zgoni 1, te kako stanari tvrde, njenom izgradnjom bilo bi ugroženo stanovanje svih građana u Ulici kralja Tomislava kao i u Vukovarskoj ulici jer u dvorište ne može ući veća dizalica ili vatrogasno vozilo jer je prolaz kroz koji se moglo ući u dvorište navedenih ulica sa istočne strane zatvoreno ilegalnim objektom.

Pored nedostupnosti našim objektima u izvanrednim situacijama, izgradnjom objekta na navedenoj površini u našem naselju, bile bi uništene zelene površine sa preko 40 višegodišnjih stabala kao i jedini park u našem naselju, istaknuli su stanari, prenosi Bljesak.

‘Bilo kakva daljnja betonizacija i izgradnja objekata nepovratno bi oborila cijene naših stanova, srozala kvalitetu života, a stanari ne bi imali apsolutno nikakvu korist od toga”, zaključili su stanari.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Partizančići bi da stanove i garaže koje su ukrali 45.godine imaju samo oni, drugi neka idu živjeti na Galac

  • ljudi moji nemam ništa protiv garaže ali zar u Mostaru sve zelene površine trebamo pretvoriti u beton .Za Izgradnju ovog objekta ja sam čuo prije skoro 10 godina.Tada je gradonačelnik bio Bešlić a znamo kako su se dozvole davale.Ljubu treba iskopat i suditi mu kao i ovim lešinarima od Deronjićke i Zdravaka Čuljka

  • Kad ce prosved za skidanje naziva ulica Hrvatskih velikana. Da se skida naziv ulice ubice tite i njegovih ubica partizana odma bi se prosvjedovalo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.