Mostar: Prirodna kozmetika dijeli besplatne sprejeve za dezinfekciju ruku – Jabuka.tv

Mostar: Prirodna kozmetika dijeli besplatne sprejeve za dezinfekciju ruku

Još jedan domaći brend solidaran sa sugrađanima – u subotu će Mostarcima podijeliti sprej za dezinfekciju ruku.

Na službenoj Facebook stranici domaćeg brenda Prirodne kozmetike Gloria, danas je objavljena poruka kojom su iskazali svoju solidarnost sa sugrađanima pogođenim trenutnim stanjem. Poruku prenosimo u cijelosti:

Biti oprezan i obazriv za svoje zdravlje je nešto što sve nas, bez obzira na granice, najviše preokupira u ovom trenutku. Kao mali znak podrške za one kojima je ista najpotrebnija, od naših postojećih sirovina kreirali smo antivirusni sprej za dezinfekciju ruku, kao donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Klinici za dječije bolesti.

Svjesni činjenice da veliki broj naših sugrađana nema pristup sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo u subotu, 21. ožujka 2020.godine od 11:00 do 14:00 sati, ispred Ljekarne “Alpha plus” Mostar podijeliti dodatnih 200 komada spreja za dezinfekciju ruku.“

Prirodna kozmetika Gloria je brend za kojeg možemo reći da je lider na domaćem tržištu kad je u pitanju proizvodnja certificiranih kozmetičkih preparata kreiranih od isključivo prirodnih, čistih, sigurnih i ljekovitih sirovina. Sukladno svojoj dugogodišnjoj predanosti njezi i zaštiti zdravlja tijela, sugrađane pozivaju na oprez i napominju da je dopušteno preuzimanje jednog spreja po osobi, te je potrebno zadržati sigurnu distancu od 1,5 metar prilikom stajanja u redu za preuzimanje, navode iz Glorije.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Svaka cast!Dok su sve ljekarne digle cijene sprejeva i gelova za dezinfekciju do nebesa, evo ima netko sa srcem i dusom kojemu je zdravlje ljudi na prvom mjestu, a ne zarada!Svaka cast i Bog Vas blagoslovio i cuvao!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.