Mostar prije i za vrijeme početka rada Mo parkinga

Kakva je razlika između Mostara prije uspostave Mo parkinga i prije toga? Iako se gradski dužnosnici trude objasniti da razlike nema ona je vidljiva na svakom koraku grada.

Prije uspostave Mo parkinga i početka naplate parkiranja gradske prometnice bile su pretrpane automobilima, a sada iste zjape gotovo prazne. Rijetki su oni koji se odluče ostaviti svog limenog ljubimca na mjesto koje je predviđeno za plaćanje.

Prije uspostave Mo parkinga građani Mostara mogli su šetati ulicama svoga grada, a danas su se njihova šetališta pretvorila u parkirališta.

Prije uspotave Mo parkinga pričale su se priče o jedinstvenom i nepodijeljenom gradu. Danas Mo parking funkcionira samo u zapadnom dijelu, dok u istočnom vrijede neka druga pravila o kojima se ne priča puno.

mo02 mo03 mo05

HERCEGOVINA.info10 komentara

  • Ovo je samo do mentaliteta ljudi. Radije će ga ostaviti u sred trave da pješaci ne mogu prolaziti, nego dati koju marku za parking! Mostar slovi kao grad, prema tome, treba imati praking. Što se god napravi, ne valja. To je valjda tako ovdje…

  • Mostarski cigani!!! Samo da znate,i u Sirokom je najavljeno da ce se uvesti oni automati i da ce se parking naplacivat,ako bude seljaka koji ce ostavljati po trotoaru za pjesake ja cu ih osobno izgrebati

  • A gdje je policija s paucima da pokupi sve ove s trave i trotoara,pa da vidiš što bi ga dr.put ovako parkirao.Nego naš narod gdje god dođe šuti,sluša,plaća i poštuje propise ,a kod kuće ,,divlji zapad”.

  • pa dobro,ali tko bi dao dnevno 20km za parknig ?? onaj tko radi za 30 km dnevno morao bi dati 20km za parking ??gdje je tu logika?

  • TREBA SE UVEST NEKI RED U GRADU MOSTARU. SVA OVA VOZILA STO SU NA TROT. I ZELENOJ POVRSINI TREBA POLICIJA POKUPIT SA PAUKOM. IZGLEDA DA JE GOS. MILETIC ZAKAZAO TAMAN COVJEK POMISLI UVEO
    RED JEDNO VRIJEME SAD SE OPUSTILI PA PARKIRAJU NA SAM ULAZ ZGRADE

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.