Mostar: Posjetite SPARK gadget show i osvojite nagradu

Tech entuzijasti napokon će doći na svoje na SPARK Gadget Show-u, koji će se održati u srijedu 14. prosinca 2016. u prostorijama SPARK-a od 13 do 17 sati. Očekujte najnovije uređaje iz svijeta virtualne stvarnosti, automatiziranoga upravljanja kućama, robota, bespilotnih letjelica i električnih vozila. Sve izložene uređaje moći ćete isprobati i saznati na koji način rade.

Što sve možete vidjeti na show-u? Virtualna stvarnost tema je kojom se bavi nekoliko članica SPARK grupacije pa je i logično da će biti predstavljeni HTC Vive, Oculus Rift i Microsoft HoloLens. Posjetite SPARK Gadget Show i prijeđite iz obične stvarnosti u virtualnu. Google Home i Amazon Echo dopuštaju Vam da svojim glasom upravljate pametnim kućama. Dajte im naredbu i prosudite koji je bolji.

Za sve koji nisu imali priliku posjetiti SPARK Multirotor Challenge, a zanimaju ih dronovi, na ovoj izložbi bit će predstavljene sve mogućnosti DJI Mavic-a i Parrot Disco FPV-a. Tu će biti i električna vozila Greyp Bikes, Tesla auto, hoverboard i romobil. SPARK-ovci nisu zaboravili ni edukativne gadgete za najmlađe, koji će se razveseliti robotima NAO, Lego Mindstorms i mBot.

Osim izložbenoga dijela, u sklopu SPARK Gadget Show-a bit će prikazana dva tech dokumentarca Science Documentary 2016: Big Data i Nano Technology Future of Technology, a organizatori su najavili i nagradnu igru za najmaštovitije posjetitelje. Zadatak je glasovati za najbolji izložbeni gadget i kratko opisati inovativni način na koji biste ga koristili. Posjetite ovaj zanimljiv show, ispunite nagradni listić i osvojite Rollei Actioncam 425 (powered by SYNC), javljaju iz SPARK-a.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.