Mostar pali svijeće za stradale, pokop u utorak – Jabuka.tv

Mostar pali svijeće za stradale, pokop u utorak

Građani Mostara u nedjelju večer su u Mostaru zapalili svijeće za tragično stradale u zrakoplovnoj nesreću u kojoj je poginulo pet osoba. Cijeli Mostar, ali šira regija su u šoku nakon ove tragedije.

Paljenjem svijeća građani žele odati počast stradalima uz poruku da su im u mislima. “Palimo svijeće za troje dječice i dvoje odraslih koji su jučer tragično izgubili život. Tuga je u gradu, tuga je u srcima građana i građanki Mostara. Neka počivaju u miru, a roditeljima želimo iskrenu sućut.

Teško je naći riječi utjehe za tragediju koja se dogodila. Neka im dragi Bog da snage da ovo prežive”, kazala je Sanela Cigić iz Mostara. Riječi za izraziti tugu ne pronalaze ni ostali građani Mostara, koji su uz molitve za tragično preminule izricali molitve i za snagu njihovih obitelji koje su pogođene tragičnom boli, javlja Anadolija.

Da je tragedija pogodila sve građane Mostara, kazao je i gradonačelnik Ljubo Bešlić, koji je odlučio da će u Mostaru na dan sahrane biti proglašen Dan žalosti. Kako doznajemo, pokop i ispraćaj Lane i Luke Lovrić će biti u utorak 16.05.2017. godine u 17.00 sati.

Ispraćaj će biti u utorak 16.05.2017. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“, a pokop na Rimokatoličkom groblju „ DRAČEVICE“.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.