Mostar organizira javno gledanje utakmice Hrvatske i Rusije

Grad Mostar organizira javno gledanje utakmice četvrtfinala SP-a između Hrvatske i Rusije, zbog čega će u gradu na Neretvi biti i posebna rekulacija i obustava prometa.

Gledanje utakmice organizirano je na otvorenom pored zgrade “Projektanta”, a početak susreta Hrvatske i Rusije je u 20:00 sati. U Mostaru su odlučili organizirati javno gledanje i navijanje zbog važnosti i značaja utakmice.

Navijači će na otvorenom gradskom prostoru moći uživati u igri Vatrenih te ih bodriti za prolazak u polufinale Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji. Navijači se pozivaju na mirno navijanje, bez izgreda, bez pokušaja pravljenja bilo koje materijalne štete, jer će policijske patrole nadgledati prostor rezerviran za navijanje.

Policija će, kao i tijekom prošle utakmice, zatvoriti lokaciju Starog igrališta. Potpuna obustava prometa biti će na križanju ulica Stjepana Radića i kralja Tomislava.

Na dijelu Ulice kralja Tomislava od poteza križanja sa Splitskom ulicom, do križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV odnosno do objekta Spajalica, te na dijelu Ulice Stjepana Radića od Tržnog centra “Mercator” do Foto studia “Amigo” će u potpunosti biti obustavljen promet za vozila u razdoblju od 19:00 do 24:00 sata.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Svi imaju gledanje na otvorenom samo GRAAAAAAD Široki Brijeg nema. Bitno je u svakoj rečenici naglašavati GRAAAAD Široki Brijeg a to što smo organizacijska nula, to nema veze. Nitko neće qrcom da migne da se nešto organizira, ali bitno da smo GRAAAAD.

    16
    3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.