Mostar: Opljačkane dvije trgovine, dvoje prolaznika te kladionica – Jabuka.tv

Mostar: Opljačkane dvije trgovine, dvoje prolaznika te kladionica

Policija u HNŽ zabilježila je nekoliko krađi u posljednjih 24 sata, a pričinjena šteta je značajna.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ u četvrtak u 6.40 sati uposlenik zaštitarske agencije Elite obavijestio je policiju da je izvršena provala u poslovnicu kladionice ‘Sport plus’. Iz poslovnice je otuđeno pet plazma televizora.

U četvrtak oko 16.00 sati policijskim službenicima obratila se državljanka Japana, Noda Reiko koja je prijavila kako joj je nepoznata osoba iz ruksaka otuđila novčanik u kojem je bila putovnica, bankovne kartice, te novčani iznos od oko 300 dolara, 300 eura i oko 15.000 jena.

Novčanik joj je otuđen dok se kretala u grupi turista između Franjevačke i Onešćukove ulice.

Policijskim službenicima u Sjevernom logoru se protekle noći oko 1:30 sati obratio Elis O. (1989.) koji je prijavio nepoznatu žensku osobu kako mu je otuđila novčani iznos između 5.000 i 6.000 KM.

Jutros oko 4.00 sata izvršena je provala u poslovnicu trgovine ‘Konzum’ koja se nalazi u Ulici maršala Tita, prekoputa Higijenskog zavoda. Nije poznato što je otuđeno iz unutrašnjosti objekta.

Također prije dvije večeri izvršena je provala u poslovnicu trgovine ‘Amko’ na Tekiji. Iz objekta je otuđena velika količina cigareta. Ovo je bio tko zna koji put po redu da je na meti pljačkaša ova trgovina.

(Bljesak.info)


1 komentar

  • Ovo je sad najunosniji posao za ovi su krivi pokiticari oni kradu i nedaju nikome pa poceo i narod vidli od njih imali plazma jeftino kupilo bi se

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.