Mostar: Opet se zatvara Zagrebačka ulica

Zagrebačka ulica u Mostaru ponovno će biti zatvorena.

J.P. Komunalno d.o.o Mostar će 19. svibnja u skladu s radnim nalogom Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostar te novim projektnim rješenjem, izrađenim u sklopu rješenja mirujućeg prometa na području Grada Mostara, izvoditi radove na iscrtavanju horizontalne prometne signalizacije na području Zagrebačke ulice, i to na lokalitetu vrh Zagrebačke ulice – zgrade Parkova te raskrižja s Ulicom kneza Branimira – slastičarne Aldi.

Radovi će biti izvođeni u četvrtak u razdoblju od 5:00 do 17:00 sati te će za vrijeme radova na ovom lokalitetu promet biti u potpunosti obustavljen, a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

J.P.Komunalno d.o.o ovim putem obavještava sve građane navedenih ulica i institucije koje koriste parkinge za svoju redovnu djelatnost, kao i građene koji gravitiraju navedenim ulicama, a koji koriste parking prostore duž Zagrebačke ulice, da su dužni svoja vozila ukloniti s navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom bit će prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.