Mostar: Održane 23. Melodije Mostara

U Mostaru je u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača u petak održano 23. izdanje glazbenoga festivala Melodije Mostara.

Zlatno sunce Mostara i Grand Prix  “Melodija Mostara 2017” osvojio je Goran Škerlep, koji je izveo pjesmu “Kad dođe kraj”. Glavnu nagradu publike osvojio je Diego Zuliani s pjesmom “Neka barem ti si sretna”.

Na festivalu se ukupno predstavilo 14 izvođača iz BiH, Hrvatske, SAD-a i Njemačke.

Nagradama su se još okitili i grupa Makao, Tommi Mishellskladbo, Niko Bender, Berni, Sinovi Hercegovine, grupa Mi, te Pero Križanović.

Najboljim debitanticama su proglašene članice etno skupine Čuvarice, dok je nagradu za najbolju koreografiju osvojila Željka Bošnjak Zovko.

Program je plesnom točkom otvorila mostarska plesna skupina Mo-Stars, a prije izvedbi pjesama u konkurenciji za nagrade izvedeno je šest skladbi koje su uvrštene u projekt “Biseri Mostara”.

Riječ je o dvama CD-ovima na kojima će se u izdanju Song-Zelexa i Croatia Recordsa naći 40-ak skladbi koje su označile Melodije Mostara od samih početaka toga festivala. U show programu nastupili su Tomislav Bralić i klapa Intrade.

U subotu, s početkom u 18 sati, u istoj dvorani bit će održan dječji festival “Male melodije Mostara 2017.”

(Bljesak.info)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.