Mostar: Obilježen Dan ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Herceg-Bosne – Jabuka.tv

Mostar: Obilježen Dan ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Herceg-Bosne

U Mostaru je danas obilježen Dan ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Herceg-Bosne. Na Trgu hrvatskih velikana (ispred Kosače) položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule.

Današnjoj obljetnici prisustvovali su brojni uglednici iz društvenog, političkog, gospodarskog i kulturnog života BiH, među kojima i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović.

Ispred HVIDR-e Mostara prisutnima se obratio Željko Mikulić, član Predsjedništva.

“Ovom prigodom od srca se u ime Udruge želimo zahvaliti Odjelu za branitelje Hrvatskog narodnog sabora BiH što smo Dan Hrvatskog vijeća odbrane i što ćemo središnju, obljetničku svečanost Lipanjskih zora dočekati uz završen spomenik poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatskih velikana.

Naša zahvala ide i hrvatskom članu Predsjedništva dr. Draganu Čoviću za potporu radu naše Udruge svih dosadašnjih godina i iskazanom senzibilitetu za probleme stradalničke populacije, piše Pogled.ba.

Na koncu želimo poručiti kako je naša sveta zadaća ne zaboraviti sve one koji su nas trajno zadužili, dajući za slobodu hrvatskog naroda i čovjeka, svoje živote i dijelove tijela.

Pozivam Vas da se odazovete velikom skupu potpore Hrvatskim uznisima u Den Haagu, te svim nepravedeno optuženim i osuđenim hrvatskim braniteljima HVO-a, koji će održati u četvrtak 08. lipnja od 20.00 sati na stadionu HŠK Zrinjski”, kazao je između ostalog Mikulić.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.