Mostar: Novi kružni tok na Španjolskom trgu koštat će više od milijun KM

Izgradnja kružnog toka na Španjolskom trgu u Mostaru koja se odvija punom parom u sklopu rekonstrukcije prometne infrastrukture u tom dijelu najvećeg grada na Neretvi građane će koštati milijun KM.

Kako su naveli iz Gradske uprave Grada Mostara, projektnu dokumentaciju izgradila je Integra d.o.o. Mostar, a odabrani dobavljač u postupku nabavke je građevinsko poduzeće HP Investing d.o.o. Mostar, prenosi Avaz.

Ukupna vrijednost projekta s PDV-om iznosi 1.051.519,27 KMnavode iz mostarske Gradske uprave, te ističu da se Projekt financira iz granta Vlade FBiH u iznosu od 500.000,00 KM, a ostatak od 551.519 iz proračuna Grada Mostara.

Očekivani rok završetka radova je 15. srpanj ove godine, a jamstveni rok za izvedene radove iznosi dvije godine, te na rasvjetna tijela pet godina.

Podsjetimo, u ponedjeljak je potpuno uklonjen stari kružni tok te su radovi u tijeku.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Jasam uvik govorijo da HDZ radi i radi radaću glasovat opet zanj aove druge stranke samo kazuju daće radit alineće negose samo zasvoj interes bore dadobiju naizborim jasam sigur daće HDZ dobit ove izbore ljudisu pripoznali HDZ kvantitet

  • Mi im ništa ne smimo reć,naš jedan u Klancu je koštao 350.000KM prije više godina kad je sve bilo jeftinije a ovaj je veliki turbo i radi se pločnik,oborinske vode,rasvjeta…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.