Mostar: Na prvom Whiskey sajmu upoznajte sve tajne Jack Daniel’sa

Ljubitelji najpoznatijega američkog viskija, Jack Daniel’sa, imat će priliku da na prvom Whiskey sajmu u Bosni i Hercegovini kušaju najbolje iz destilerije iz Tennesseeja.

Prvi Whiskey sajam koji je okupio entuzijaste i ljubitelje dobrog viskija održat će se u Mostaru 26. i 27. veljače u Mepas Mall-u.

Kako pravilno kušati whiskey, koje su razlike i sličnosti u prozvodima iz destilerije Jack Daniel’s, zašto baš broj 7… samo su neke od stvari koje će posjetitelji Whisky sajma moći saznati.

Pored toga, posjetitelji će moći i kušati najpoznatije Jack Daniel’s viskije i uvjeriti se zašto on spada u red najboljih i najpoznatijih viskija na svijetu. Uz sve to, moći ćete otputovati i u virtualnu šetnju Lynchburgom, rodnim mjestom Jack Daniel’sa i destilerijom u kojoj se radi svaka kap Jack Daniel’s viskija.

Posebno iznenađenje predstavljaju zatvorene viski radionice. Rezervirana za prvi dan “Jack Daniel’s Introduction” radionica će vas upoznati s najpoznatiji američkim whiskeyem, otkriti zašto Jack Daniel’s ne spada u kategoriju bourbon whiskeya, kao i upoznati vas s mnogim tajnama koje se kriju iza priče stare 153 godine.

Na radionici ćete imati priliku doznati razlike u načinu proizvodnje, kao i okusiti razlike među najužim članovima Jack Daniel’s obitelji.

Whiskey sajam bit će otvoren od 16 do 21 sati, a ulaznice se mogu nabaviti na samom ulazu.

Broj mjesta na zatvorene radionice je ograničen, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto.

Nazdravimo skupa na prvom Whiskey Sajmu. Živjeli!

*PR članak