Mostar: Letjele boce, čaše, palile se baklje, djelovala policija, privedena jedna osoba

Protekle večeri mnogi su se pitali zbog čega je povećana brojnost policije na Starom Veležovom igralištu. Tim povodom kontaktirali smo glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka.

Rekao je kako je Policijska uprava Mostar zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira od strane veće grupe uglavnom mlađih osoba na spomenutoj lokaciji.

Stoga se okupio i veći broj policijskih službenika, te su grupu koja je palila baklje, bacala boce, čaše i slično uspjeli ‘smiriti’, a sve se dešavalo na križanju ulica Kralja Tomislava, Kralja Petra Krešimira IV i Biskupa Čule, odnosno kod zgrade ‘Spajalica’. Nakon toga policija je ”upala” u neke kafiće gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira, te je slobode lišila jednu osobu inicijala I.K.

Policija je na istoj lokaciji zaprimila prijetnje smrću po prijavitelja i njegovu obitelj, te se poduzimaju istražne radnje kako bi se svi izgrednici pronašli i sankcionirali. Nakon ovog incidenta koji se dogodio oko 19:30 sati pojačan je bio nadzor gradskih ulica od strane policije, te su osobe koje su policijskim službenicima bile sumnjive i legitimirane.

Tragom informacija da je na Starom Veležovom došlo i do korištenja vatrenog oružja pitali smo Bošnjaka da li može išta više reći o tome, međutim kazao je kako u službenoj zabilješci taj događaj o korištenju vatrenog oružja i pucnjave iz istog nije evidentiran.

(www.bljesak.info)

5 komentara

  • nedajte se plaćenicima i zaštitarima. snaga ekipe je puno jača od njihovih pendreka, antinih para i policije

    • muy buenas q abhepocre esa cenita lijera, yo el dia bufffa1a1 mucho jaleo muchos pedidos y se supone q el Viernes ha de quedar a 0, jaja, imposibleeeeee, me gusta tu foto simplemente con esa chaquetica, un besazo Aliciaa1a1a1Fandanga1a1a1a1