Mostar: Kupite slastice i pomozite Udruzi paraplegičara i oboljelih od dječje paralize

U mjesecu prosincu na poseban način osjetimo ljubav i toplinu u ljudskim srcima. Spremni smo pomoći, darujemo koliko možemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Udruga paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar i Antonela Vučić s RTV HB organiziraju prodaju kolača i slastica 18. prosinca 2021. godine na Adventu u Mostaru od 17 sati.

Naša udruga djeluje dugi niz godina, no moram priznati da smo bili malo pasivni spletom raznih okolnosti. Kada sam nedavno postao predsjednik udruge, odlučio sam se aktivirati zajedno sa ostalim članovima kako bismo zajedničkim snagama mogli djelovati u budućnosti. Zahvaljujem od srca ekipi RTV HB na potpori, ali i svima onima koji će darivati svoje poslastice kako bi pomogli našu udrugu, kazao je predsjednik Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar Ivica Pavlović.

Svi oni koji žele donirati svoje proizvode kako bi se pomogao rad udruge mogu se javiti na E-mail:

Sretna sam da možemo pomoći članovima Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar. Oni se svakodnevno bore, kako s bolešću, tako i sa izazovima da bi održali na radu svoju udrugu i pomogli članovima. Pozvala bih sve one koji mogu pomoći da nam se priključe u ovoj akciji. Posebno bih se zahvalila gradonačelniku Mariju Kordiću na standu koji nam je donirao u svrhu prodaje slastica za rad udruge, izjavila je Antonela Vučić s Radio televizije Herceg Bosne.

Udruga paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar je neprofitabilna udruga i svaka pomoć im je dobrodošla. Stoga Vas očekujemo 18. prosinca 2021. od 17 sati na Adventu u Mostaru. Dođite da se zabavimo skupa, ali i da pomognemo rad Udruga paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar, poručili su organizatori.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.