Oružana pljačka benzinske crpke u Mostaru

U noći sa srijede na četvrtak, oko 00:10 sati izvršena je oružana pljačka benzinske crpke ‘Oil AC’ u mostarskom prigradskom naselju Ortiješ.

Prema saznanjima portala Bljesak.info, pljačkaši su bili naoružani dugim cijevima, te su uz prijetnju upotrebe oružjem od radnika na crpki tražili novac.

Nakon što su izvršili krađu, neslužbeno doznajemo, radnike su zaključali u jednu od prostorija na crpki, te su se udaljili otuđenim automobilom Peugeot u smjeru grada.

Odmah su alarmirane sve policijske patrole, a do ovog trenutka nema informacija da je netko uhićen.

Ovo je nastavak serije pljački u kojoj se koristi vatreno oružje (puške i pištolji) na širem području Mostara. Podsjetit ćemo, 8. ožujka dogodila se pljačka poslovnice BH pošte u Drežnici, kada je, prema nekim navodima, otuđeno oko 20.000 KM koje su bile namijenjene za isplatu mirovina.

Nedavno je izvršena oružana pljačka poslovnice benzinske crpke Gazprom na Bišću polju, kada je, prema policijskim navodima, otuđen manji iznos novca. Još uvijek se traga za počiniteljima pljačke nakita zlatarne iz Međugorja odakle je otuđen nakit u vrijednosti od oko 500.000 KM.

Izvršena je i provala u poduzeće Guma M, odakle je ukraden sef, koji je naknadno pronađen razvaljen na području Kruševa. Iz MUP-a HNŽ, za sada, nema informacija za javnost o eventualnom rješavanju nekog od ovih slučajeva.

(Bljesak.info)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.