Mostar i Međugorje: Turistima ukraden novac u crkvi i pansionu – Jabuka.tv

Mostar i Međugorje: Turistima ukraden novac u crkvi i pansionu

Policijskoj upravi Mostar se u četvrtak u 10 sati obratio Abdulah M. državljanin Ujedinjenih Arapskih Emirata. On je prijavio kako su mu dvije, njemu nepoznate, ženske osobe u pansionu ‘Oskar’ u Starom gradu u Mostaru otuđile novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovne kartice, te novčani iznos od oko 1000 KM, navodi se iz MUP-a HNŽ.

U 11:30 sati PU Mostar obratio se Ivan M. koji je prijavio krađu mopeda Kymco. Motocikl je bio parkiran u Ulici Leopolda Mandića.

U 13:40 sati državljanin Gibraltara, Morgen D. prijavio je policijskoj ispostavi Međugorje da mu je ukraden novčanik dok je boravio u crkvi. U novčaniku su se nalazili osobni dokumenti, kartice, te novčani iznosi od oko 850 eura i oko 70 britanskih funti, prenosi Bljesak.info

MUP HNŽ je zabilježio i jedno nasilje u obitelji. Naime, kako je priopćeno iz te policijske ustanove u četvrtak u 22:25 sati se policijskoj postaji Čitluk obratio Ljubo M. koji je prijavio nasilje u obitelji u mjestu Služanj.

Nasilje je vršio njegov sin koji je čitavoj obitelji koja se nalazila u kući upućivao verbalne prijetnje, dok je vlastitu sestru fizički napao. Policija je nasilnog muškarca lišila slobode i provela je kriminalističku obradu, navodi se iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • U Medugorju su vec upozoravali da hodocasnici budu oprezni i cuvaju dokumente i novac .
    Ne dolaze samo vjernici nego dolaze i oni drugi koji nisu posteni niti imaju takve namjere .znaci u Hercegovinu dolaze hodocasnici vjernici a i lopovi koji koriste za krade.

    • A tko krade u cijeloj Hercegovini biice sve nevjernici.Tko je pokrao tvornice,tko je pokrao rudnike Boksit,tko je pokrao drustvene apoteke…bice vanzemaljci

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.