Mostar: Gorjela divlja deponija, Intervenirali vatrogasci – Jabuka.tv

Mostar: Gorjela divlja deponija, Intervenirali vatrogasci

U utorak u večernjim satima u Mostaru je buknuo požar na divljoj deponiji smeća.

Kako javlja Bljesak.info, gorjela je ”rupa” Majdan kraj zatvora u izgradnji.

Radi se o ilegalnoj deponiji na kojoj je odložena velika količina raznog smeća i guma, uslijed čijeg zapaljenja je nastao gusti dim koji se brzo proširio nošen vjetrom.

Interveniralo je pet vatrogasaca s dva vatrogasna vozila.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Pa Mostar i jest deponija kad su dozvolili da se smeće iz škutorije odlaže na deponiju!Vaše smeće treba vas zatrpati!

 • Cila Škutorija ima svoje deponije di odlaže smeće,zašto bi ga vozila u Mostar,ionako ga imate previše.😎😀

 • Smeće se ne zbrinjava kako treba i razbacuje i premješta i trpa po nekim rupama,tj.divljim deponijama, jer je skupo adekvatno zbrinjavanje.
  iako se odvoz smeća plaća.

 • Zazaza : ocito nisi makla iz te kotline nigdi!! Proseci iznad Soinovca i Maslina pa ces vidit koliko je smeca! Ja ga sigur nisan doni! Vec vi modstarci kad podjete u setnju:: bac! Vozi dalje!! Ko je baca smece sa starog mosta vec vi , kofol nocne setnje i buc u vodu!! A da mi skutori vama bacamo to bi bio Smetljograd a neMostargrad!!

 • Tako je Mostar postao grad pesinluka i siromaštva jer se u njemu ne poštuje nikakv zako kao das mo usred TURSKE ILI ALBANIJE.
  MI hrvati smatramo Rumunsku zaostalom zemljom ali kada bi ste došli u njihove gradove od desetak tisuća pa dp milijunskog grada zapanjili bi ste s ečistoćom javnih površina i parkova.Kao da se nalazite negdje u Bavarskoj.Kad sam prije nekoliko godina išao u Slovačku i Rumunsku ostao sam zapanjen uresnošču i čistoćom sela i gradova..
  Obe zemlje imaju više od dva milijuna Roma unutar sebe ali se romima ne dopušta kao u Hrvatskoj da divljaju i,kradu, ipale deponije i ponašaju se kao ljudi za koje zakoni ne vrjede..Tamo se romima jasno daje do znanj ada će odgovarati pred zakonom isto kao i druggi i da mogu samo sanjati povlastice koje imaju recimo u Hrvatskoj..Zato s etamo Romo ponašaju onako kako sE u Hrvatskoj i BiH NIKAD NEPONAŠAJU JER SE SMATRAJU IZNAD ZAKONA.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.