Mostar: Golfom se zabio u stup

U noći sa subote na nedjelju, oko pola sata iza ponoći, na mostarskom Bulevaru, na lokalitetu Čekrk u Mostaru došlo je do prometne nesreće u kojoj je oštećen Golf 2.

Naime, kako neslužbeno doznajemo iz zasada nepoznatih razloga, automobil Golf udario je u stup ulične rasvjete. Trenutno nema informacija o ozlijeđenim osobama.

golfcekrkstup

Policijsko izvješće s više detalja o ovoj nesreći još uvijek se očekuje.

Podsjećamo, na ovoj dionici se prometuje po izmenjenom režimu prometa tijekom izvođenja radova na kolektoru T1 – dionica Rodoč-Šemovac koji će trajati do 30. studenoga ove godine.

(www.bljesak.info)

3 komentara

  • veliko čudo golf dvica udario u rasvjetni stup.Pa pola tih golfova ne bi smilo izać na cestu. Em su dotrajali i neispravni, em su rasklapani do zadnjeg atoma a svi se ko fol diče iman golfa dvicu -malo troši. Osobno sam vozio jedno kratko vrime baš tog golfa dvicui samo me je dragi Bog sačuva da ne poginem ili da nekog ne unesrećim. Vozim tako osrednjon brzinom suva cesta i blaga okuka ,nekolko puta me ponilo tamo , amo, s jedne na drugu stranu. Srićon ,nikad nisan svrata. Da san brzo skroz vozio ,ja bi prizna jesan , pa san sam kriv..ovako ,vidio san da neću se s njin usrićit , pa san ga se brzo rješio. Ponavljm.većina tih golfova je za otpada, nisu džaba u Njemačkoj , dok ih se moglo nabavit ,bili od sto do trista Eura.

Komentiraj: