Mostar: Donatorska večer Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”

Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” i prijatelji organiziraju donatorsku večer “Pomozimo zajedno” s ciljem potpore istoimenom projektu čiji cilj je pomaganje što većem broju osoba sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Večera će se održati u srijedu, 23. studenoga, u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru s početkom u 19 sati. Ukupan prihod od donacija namijenjen je za osiguranje smještaja, prehrane, prijevoza i drugih vrsta pomoći za oboljele korisnike, kao i članove njihovih obitelji, koji se nalaze na liječenju u Zagrebu, daleko od doma.

– Uistinu je velik odaziv i interes za prisustvo na ovoj večeri, što je najveći dokaz da smo ujedinjeni kada je u pitanju pomoć za naše bližnje u potrebi. Najveći broj naših korisnika dolazi iz Mostara, zbog čega smo se i odlučili organizirati večeru upravo ovdje, rekao je Ivan Soldo, predsjednik Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

Tijekom večeri, predstavnici Udruge će dodijeliti prigodne zahvalnice predstavnicima tvrtki, najvećih donatora Udruge, koji nesebično podržavaju rad Udruge od samoga početka te bez čije pomoći ona ne bi mogla osigurati vrste pomoći koje pruža.

Tijekom službenoga dijela programa, svi uzvanici će imati priliku pogledati dokumentarni film “Druga obitelj”, redatelja Zdenka Jurilja, o radu i djelovanju humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” koja je do sada pomogla više od 3500 osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Uz film, bit će prikazan i glazbeni video spot za band-aid pjesmu udruge “Pomozimo zajedno”, koja progovara o svemu dobrome što čovjek može napraviti za čovjeka.

U zabavnom dijelu programa nastupit će glazbenici Lucija Zovko iz Širokoga Brijega i Ivo Jurić iz Mostara. Voditelji programa su prijatelji Udruge Sanja Pehar i Dragan Soldo s Radio Mir Međugorja.

Podsjetimo, u ponedjeljak je u Zagrebu donesena odluka o dodjeli gradskoga zemljišta s pravom građenja Doma fra Mladen Hrkać Humanitarnoj udruzi “fra Mladen Hrkać”.

(www.jabuka.tv)

 
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.