Mostar domaćin kvalifikacija za UEFA Futsal Kup

Mostar će ove godine biti domaćin preliminarne runde UEFA futsal kupa. Mostar Stari Grad Staklorad je u prošloj sezoni bio bez premca u Premijer ligi i Kupu BiH i kao plod velikog rada i truda cijele ekipe, ali i uprave, došla je dupla kruna.

Iz osvajača duple krune ističu da su spremni za organizaciju futsal spektakla koji će se održati u dvorani u sklopu USRC Midhat Hujdur-Hujka.

Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Stari Grad Staklorada, ističe da su odmah krenuli s pripremama za preliminarnu rundu UEFA futsal kupa.

“Ovo je veliko priznaje za naš klub, ali i Mostar i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Drago nam je da smo dobili priliku organizirati jedno ovakvo natjecanje i odmah smo dobili podršku grada, a nadam se da će to prepoznati i nadležni na ostalim nivoima vlasti. Imena naših protivnika znat ćemo 6. srpnja nakon izvlačenja u Nyonu. Preliminarna runda UEFA futsal kupa u Mostaru igrat će se od 22. do 27. kolovoza, a naš je cilj plasirati se među osam najboljih u Europi što dosad nijednom klubu iz BiH nije pošlo za rukom” – kazao je Bajgorić, ističe se u priopćenju bh prvaka u futsalu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.