Mostar: Đani Stipaničev na velikom humanitarnom koncertu Caritasa

Povodom 35 godina postojanja Caritasa hercegovačkih biskupija, u petak 10. studenoga 2017. godine, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača održat će se dobrotvorni koncert za djecu s posebnim potrebama Rehabilitacijskoga centra “Sveta Obitelj”.

Početak ovoga velikoga humanitarnoga koncerta najavljen je za 20 sati, a nastupit će veliki pjevač i glazbenik sa zadivljujućim glasom Đani Stipaničev.

Đani je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupio na brojnim festivalima i sudjelovao u mnogim humanitarnih koncertima. Ostvario je veliki broj nastupa izvan granica Hrvatske u europskim gradovima, ali i preko oceana u Americi i Kanadi.

Koncert će se održati s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za provedbu programa i projekata rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju.

“Nadamo se da mnogi prepoznati ovaj plemeniti projekt te kupnjom ulaznica pomoći da ova akcija bude što uspješnija”, priopćili su iz HD HSK.

Ulaznice po cijeni 10 KM možete kupiti od ponedjeljka na blagajni “Kosače”, na info pultu Mepas Malla te u Širokom Brijegu u Pubu Mack.

Organizator koncerta je Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, a producent je Franjo Kraljević.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.