Mostar: Studentima povoljnije ulaznice za koncert Nine Badrić uz Croatia osiguranje

Miljenica publike Nina Badrić održat će koncert pod nazivom “Ljubav za ljubav” u četvrtak 14. veljače u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru s početkom u 20 sati.

Organizatori bilježe veliki interes njezinih fanova iz cijele Hercegovine, a osobito studentske populacije za koju su, zahvaljujući potpori Croatia osiguranja, pripremili pogodnosti za kupovinu ulaznica.

Imamo veliki interes studentske populacije za Nininim koncertom, a poznajući studentski standard, željeli smo im omogućiti kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama. Croatia osiguranje odazvalo se našem pozivu i prihvatilo ponudu da svojom financijskom potporom omoguće studentima kupovinu ulaznica po nižim cijenama. Radi se o kontigentu od 300 ulaznica koje će studenti moći kupiti po cijenama 10 KM za parter stajanje i 15 KM za tribine, najavili su organizatori koncerta iz agencije PRimera.

Ovu pogodnost studenti mogu iskoristiti kupovinom ulaznica isključivo u Forest lounge baru u Orci uz predočenje indeksa.

Maksimalno je moguće kupiti dvije ulaznice na jedan indeks.

Svi ostali, ulaznice mogu kupiti na info pultu Mepas Malla i online preko kupikartu.ba po cijenama 30 KM VIP, 25 KM za tribine i parter sjedenje, te 20 KM za parter stajanje.

Još danas je moguće kupiti VIP ulaznice i parter sjedenje, a nakon toga će u prodaji biti samo ulaznice za tribine i parter stajanje.

Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)