Mostar bogatiji za još jednu dm trgovinu

U Mostaru, u novootvorenom tržnom centru Bingo, na adresi Cesta M 17 br. 5, danas je otvorena nova dm trgovina.

Prodajna mreža najvećeg drogerijskog lanca u BiH, dm drogerie markt, u gradu na Neretvi sada broji ukupno pet trgovina.

Novi, moderno opremljeni prodajni prostor površine 341 m² nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova.

Uz pomoć ljubaznog osoblja, kupci mogu uživati u jedinstvenom doživljaju kupovine i potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave hrane.

Osluškujući potrebe kupaca dm je u Mostaru odlučio proširiti prodajnu mrežu koja od danas broji 70 prodajnih objekata u 40 bh. gradova. Početkom rada na ovoj lokaciji, koju osim lokalnog stanovništva rado posjećuju i kupci kojima je ovo jedna od usputnih stanica tokom putovanja frekventnom dionicom ka jugu, željeli smo biti bliže našim kupcima u svakom trenutku. Za prve posjetitelje našeg novootvorenog objekta u narednom periodu pripremili smo i posebne pogodnosti, izjavio je Ante Milićević, regionalni menadžer dm-a.

Povodom otvorenja kupce očekuje popust od 15 % na ukupan iznos kupovine, a učešćem u nagradnoj igri do 30.3.2018.godine svi kupci mogu okušati sreću te osvojiti vrijedne nagrade!

Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša, druga nagrada je nutribullet, dok ostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

A povodom otvorenja nove dm trgovine u ovom gradu dm je danas svim posjetiteljima ovog objekta priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Tako su prvi dm kupci imali priliku da učestvuju u kolu sreće i osvoje vrijedne poklone, za svaku kupovinu dm je poklanjao cekere, dok su najmlađe zabavljali klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Radno vrijeme dm trgovine u TC Bingo, na adresi Cesta M 17 br.5, je od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 21 sat.

(www.jabuka.tv)