Mostar: Blagdanska ‘čarolija’ vrijedna 30.000 KM

Prošetali smo ‘blještavim’ ulicama grada i tračak blagdanskog duha, glazbe, mirisa vina i cimeta, osjetili na blagdanskoj šetnici, koja je otvorena 15. prosinca dok je ostatak grada, ako izuzmemo dekoracije u aranžmanima privatnih osoba, ostao nepromijenjen

Postavljanje blagdanske dekoracije u Mostaru u završnoj je fazi, a za ukrašavanje mostarskih ulica iz gradskog proračuna izdvojeno je ukupno 30.000 KM.

Ranije su iz gradskog Odjela za urbani mobilijar i dekoraciju u gradskoj Službi za komunalne poslove ovogodišnje uređenje opisali bogatijim te su za Bljesak.info potvrdili da je na nabavku nove svjetleće dekoracije izdvojeno 8.000 KM.

Jaslice vrijedne 3.000 KM

Utrošeno je i 3.000 KM za izradu jaslica s božićnim drvcem pored jaslica, te oko 18.000 KM za servisiranje postojećih dekorativnih elemenata i montažu, održavanje, skidanje i deponiranje svih svjetlećih elemenata na području cijelog grada.

Prošetali smo ‘blještavim’ ulicama grada i tračak blagdanskog duha, glazbe, mirisa vina i cimeta, osjetili na blagdanskoj šetnici, koja je otvorena 15. prosinca dok je ostatak grada, ako izuzmemo dekoracije u aranžmanima privatnih osoba, ostao nepromijenjen.

(www.bljesak.info)

Komentiraj: