Mostar: Biciklist teško ozlijeđen u nesreći, na Gorancima izgorjela kuća

U proteklih 24 sata MUP HNŽ je zabilježio jedno kazneno djelo ‘Teške krađe’, jedno KD ‘Krađe’ i dva kaznena djela koja su zabilježena pod ‘Ostalo’. Policija je zabilježila i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Kada je u pitanju ‘Teška krađa’ iz MUP-a HNŽ priopćeno je da se radilo o provali u obiteljsku kuću u mjestu Gorica. Provala je prijavljena u subotu u 10 sati.

Za proteklih 24 sata MUP HNŽ zabilježio je 10 prometnih nesreća sa materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teže, a tri osobe lakše tjelesne ozljede.

Što se tiče prometne nesreće sa teže ozlijeđenom osobom, iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako se ova nesreća dogodila u Vrapčićima, sjeverno od Mostara i u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Kako se navodi iz MUP-a HNŽ u ovoj nesreći je sudjelovao samo biciklist, a prema navodima ove policijske institucije nesreća se dogodila u 16:25 sati, a prijavljena je tek sinoć u 22:05 sati, piše Bljesak.info.

Mostarski vatrogasci intervenirali su pet puta, uglavnom na gašenju trave, niskog raslinja i otpada. U jednom slučaju intervenirali su na gašenju požara na obiteljskoj kući u mjestu Goranci. Poziv za intervenciju stigao je u 17:35 sati.

Komentiraj: