Goran Bogdan zablistao kao kradljivac dragulja u seriji The Last Panthers

Za 34-godišnjeg Gorana Bogdana najbolje vrijeme tek dolazi. A tek izašli trailer britanske kriminalističke serije ‘The Last Panthers’ u kojoj Bogdan uz Johna Hurta i Samanthu Morton, oboje nominirani za Oscara, glumi glavnu ulogu, to itekako dokazuje.

Seriju britansko-francuske koprodukcije režirao je Jack Thorne, a jedan od glumaca je i trenutno najveća francuska zvijezda alžirskog podrijetla Tahar Rahim.

Hercegovački glumac utjelovio je srpskog kradljivca dijamanata Milana i vođu bande ‘Pink Panthers’, a do uloge u ovom projektu A produkcije čija će premijera u Velikoj Britaniji biti na jesen, došlo je, kaže Goran, sasvim slučajno.

‘Pozvali su me u Beograd na audiciju, nisam pitao odakle znaju za mene, jel me netko preporučio, odradio sam svoje i uskoro su me obavijestili da sam dobio ulogu. Sve se odigralo dosta brzo. Snimali smo osam mjeseci u Londonu, Marseilleu, Beogradu i Crnoj Gori. Snimanje je bilo, naravno, profi, savršeno organizirano, iako smo puno radili družili smo se i nakon snimanja, stekao sam neke dobre prijatelje. Znam da mnoge zanimaju zgode i nezgode sa snimanja, ali nisam vam ja takav lik koji bi se o tome raspričao. Osjećam se privilegiranim jer sam imao priliku glumiti s vrhunskim glumcima i iskusiti kako se to radi vani’, iskren je hercegovački glumac.

Smatra li ovu ulogu odskočnom daskom u svojoj karijeri, kaže, zasad ne zna.

‘A vidjet ćemo kad serija izađe, kad odgledam sve epizode, zaključit ću jesam li bio dovoljno dobar ili ne’, smatra Bogdan u razgovoru za T-Portal, koji se, dok je snimao u Londonu, družio i s kolegicom Zrinkom Cvitešić koja je imala slično iskustvo.

Nakon premijere na jesen slijedi promocija serije koja će Bogdana odvesti u najveće europske metropole. O posljednjoj Goranovoj ulozi koja će, smatraju, za njegovu karijeru biti prijelomna, piše čak i američki Variety.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Neka je vama drug Čović uvijek na prvom mjestu.
    Šta me briga šta on misli o pederima i gdje ga zabija. Znam ga još od kad je išao u osnovnu školu i mogu samo reći da je pravi čovjek čiji život ima smisao za razliku od vas gladnih pasa lutalica koji čekate kosti sa bogate trpeze jugoslovena Gage.

  • odgovor ‘mrzin pedere’ – PRIKA TI MRZIŠ SAMOG SEBE – pa se izjedaš od zavisti prema čovjeku koji od svog rada – da PONOVIMO -OD SVOG RADA – doživio uspjeh – o kakvom ti možda možeš samo sanjati – i prika – ljubomora ti je opasna stvar – Goranu Bogdanu svaka čast na uspjehu, ee sad o ukusima se ne raspravlja, al da je čovjek postigo veliki uspjeh, tu mu treba skinuti kapu. I još nešto znate onu – PROROK NIJE U SVOM KRAJU — ..–

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.