Mostar bi trebao dobiti prvi hotel Hilton u BiH

Svjetska franšiza hotela Hilton uskoro će imati svoje kapacitete i u BiH, a zainteresovani su za Hotel Neretva u Mostaru.

Naime, Hotel Neretva bi trebao biti samo jedan od nekoliko projekata na području Bosne i Hercegovine koji Hilton želi realizirati, a tim povodom Klix.ba je kontaktirao direktoricu investitora Interšpeda Enisu Tukić koja je potvrdila da Hilton i Interšped imaju razgovore o više projekata.

Možemo potvrditi da spomenute kompanije rade na mogućem razvoju više projekata na području BiH. Međutim, javnost će o tome biti službeno obavještena na Međunarodnom hotelskom investicijom forumu (IHIF) koji se održava u svibnju 2023. godine u Berlinu, izjavila je Tukić za Klix.

Rekonstrukcija Hotela Neretva u proteklom razdoblju bila je zaustavljena zbog koronavirusa, ali Tukić je dodala da radovi ponovno počinju u ožujku 2023. godine.

Imali smo sastanak s gradonačelnikom Mostara Marijom Kordićem i na istom smo najavili nastavak radova za mjesec ožujak sljedeće godine uz planirani završetak u lipnju 2024. godine, a što evo potvrđujemo i ovom prilikom. Naglašavamo, zbog javnosti, da će Hotel Neretva zadržati potpuno autentičnu fasadu, dodala je Tukić.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u izjavi za Klix je potvrdio da je održan sastanak na kojem su nazočili predstavnici navedenih kompanija ta da ga raduje da će Mostar uskoro dobiti obnovljeni Hotel Neretva i nove smještajne kapacitete iza kojih bi trebalo stajati ime svjetske hotelske franšize Hilton.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.