Mostar: Besplatni sportsko-zdravstveni pregledi za djecu

Merkur BH osiguranje od 14. do 19. studenog u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci organizira besplatne sportsko-zdravstvene preglede za djecu uzrasta od šest do 12 godina.

Pregledi će obuhvatiti provjeru fizičke spremnosti djece, test izdržljivosti i sportskih vještina, dok će se ispitivanje funkcije mišića vršiti pomoću osam specifičnih testova.

Pregledi su povjereni timu profesora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom, a provode se prema programu tvrtke Merkur LifeStyle GmbH, članice Merkur Grupacije zadužene za promociju zdravog životnog stila i dobitnika nagrade za organizaciju medicinskog SPA programa u Europi.

Nakon pregleda roditelji će biti upoznati sa završnim rezultatima i preporukama u smislu zdravog stila života djece, priopćili su organizatori.

Pregledi će se obavljati tijekom pet radnih dana u razdoblju od 17.00 do 20.00 sati, na adresama Merkur BH osiguranja: Sarajevo – Fra Anđela Zvizdovića 1, Tuzla – 1. Inžinjerske brigade b.b., Banja Luka – Trg srpskih junaka3 i Mostar – Ante Starčevića b.b.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.