Krao novac na krštenju

Policija u Doboju u ponedjeljak je identificirala muškarca koji je dan ranije otuđio žensku torbu u kojoj se nalazio mobilni telefon i novac vlasništvo M.J., kao i novčanik s novcem, osobnim i drugim dokumentima vlasništvo M.S..

Radi se o B.J. s područja grada Doboja koji je nepozvan, određeno vrijeme boravio na slavlju krštenja koje je organiziranou Domu kulture u mjestu Kostajnca, na području grada Doboja, gdje je iskoristivši nepažnju oštećenih sa stola otuđio žensku torbu i novčanik.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicama.

Po dokumentiranju predmeta protiv B.J. će Okružnom javnom tužiteljstvo Doboj biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu krađa, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Doboj.

U priopćenju se dodaje da je u ponedjeljak i u Šamcu nepoznata osoba otuđila novac iz novčanika vlasnice ribarnice ”Sami”.

Ušavši u ribarnicu, nepoznati muškarac se zanimao za kupovinu određene vrste ribe, a potom od vlasnice zatražio da mu izvrši zamjenu novca za manju denominativnu vrijednost, nakon čega je vlasnica otvorila novčanik iz kojeg je izvršitelj ukrao 500 KM i udaljio se u nepoznatom pravcu.

U tijeku je rad na identificiranju i pronalasku izvršitelja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.