Mostar: Akcija za studente u Arena Sport Centru

Vrijeme je kolokvija i studentskih ispita, knjiga je mostarskim studentima ovih dana često u rukama. Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donosi radosnu vijest za sve one kojima je potreban odmor od učenja te se žele, barem mali dio dana, posvetiti svome zdravlju i izgledu.

Tim povodom je Studentski zbor, u suradnji s Arenom centar Mostar, studentima omogućio mjesečnu članarinu u ovom sportskom centru u iznosu od 35 KM. Akcija traje do 10. veljače, a treninzi po toj cijeni omogućeni su do konca drugoga semestra.

Studenti se mogu prijaviti putem poveznice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD03OXWgIUXpFpxb-jXQnxqQimvncx3QDTuE8FxlPoik4OKA/viewform

Novac za članarinu potrebno je dostaviti u ured Zbora do 15. veljače.

Ovih dana, nažalost, ostajemo zakinuti za važnu aktivnost za naše zdravlje, a to je vježbanje koje se nametnulo kao veoma važna stavka u vremenu kada naš studentski dan često zahtijeva višesatno sjedenje pred računalom ili knjigom. No, došao je trenutak kada trebate početi misliti na svoje tijelo i duh.

Najsuvremeniji sportsko rekreacijski centar pod nazivom “Arena sport centar”, prostire se na četiri tisuće metara četvornih te je jedan od najsuvremenijih i najopremljenijih sportskih centara u regiji. Izgrađen je na dva kata, sa svom suvremenom opremom TechnoGym-a, svlačionicama, saunama, kupeljima, bogatim treninzima te protein barovima, malonogometnim terenima, caffe barom i pizzeriom te dječjom igraonicom.

Sigurni smo da ćete se već nakon prvih par treninga uvjeriti kako Arena centar nudi vježbanje po strogim standardima kvalitete. Vaš sportski život možete započeti svakim danom od 6 do 16 sati, a više informacija pronađite na Facebook stranici: Arena sport centar.

Napomena: Uplatu je potrebno izvršiti od 10. do 15. veljače! Ukoliko broj prijavljenih studenata bude ispod 50, mjesečna članarina idućega će mjeseca iznositi 40KM, priopćeno je iz Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.