Morgan Freeman u Srebrnici snima dokumentarac – Jabuka.tv

Morgan Freeman u Srebrnici snima dokumentarac

Oskarovac Morgan Freeman (79) boravio je prošlog tjedna u BiH, a slavni glumac je posjetio i Srebrenicu zbog snimanja dokumentarnog filma.

Slavni glumac je u Bosni i Hercegovini snimao dio serijala pod nazivom “The Story of Us With Morgan Freeman” (“Priča o nama s Morganom Freemanom”), koji će biti emitiran na National Geographicu. Serijal se sastoji od šest jednosatnih epizoda koje će obrađivati teme ljubavi, vjere, rata, mira, slobode…
Danas je na Facebook stranici Face TV objavljena i najava intervjua koji je Hadžifejzović obavio sa holivudskom zvijezdom.

EKSLUZIVNO!!!!

EKSKLUZIVNO NA Face TV SarajevoMorgan Freeman u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem.PETAK (02.juni) u 19:15 sati#SamoNaFaceTv #MorganFreeman #ExclusiveInterview #PricaONama #TheStoryOfUs

Posted by Face TV Sarajevo on Saturday, 27 May 2017

– Uvijek kažem, morate imati nadu. Ako nemate nadu, nemate ništa – rekao je Freeman, te dodao da nas historija uči da je oproštaj veoma moćan alat, prenosi Dnevni list.

Na snimku se po prvi put vidi Morgan Freeman u Potočarima kako emotivno doživljava područje koje je bilo poprište genocida i u kojem je ukopano na tisuće stradalih Bošnjaka.

Hadžifejzović je kazao da je snimanje bilo vrlo emotivno, te da su u jednom trenutku Freeman i njegova ekipa zaplakali.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.