Molina: Dopustite da vam kažem nešto o Hrgoviću što mnogi ne znaju

Eric Molina (38), bivši dvostruki izazivač, nahvalio je hrvatskog boksača Filipa Hrgovića.

Molina, kojeg je Hrgović nokautirao krajem 2019. godine, priprema se za borbu s Fabiom Wardleyjem te je usporedio njega s hrvatskim boksačem.

Dopustite da vam kažem nešto o Hrgoviću, nešto što jako dobro znam. A radi se o nečemu što ne znamo za Wardleyja. Hrgović ima jednu od najčvršćih brada za koju vi još ne znate. Iza tog lika je više od 100 amaterskih mečeva, a borio se i u ligi World Series of Boxing, rekao je Molina za Sky Sports.

Hrgović se borio s Joeom Joyceom. Oni su pretukli jedan drugoga… Hrgović se ne povlači. Pogodio sam ga, a pogađali su ga i drugi, no nitko ga nije uzdrmao, ozlijedio, natjerao da izgubi tlo pod nogama – on nikad nije bio zaustavljen. A to vam govori puno toga jer on se u ringu nalazio s dobrim udaračima i velikim teškašima. Ako usporedim Hrgovića i ovog klinca Wardleyja… Ne znam baš može li Fabio izdržati toliko toga. Čak ni ne znam može li puno teškaša izdržati toliko toga kao Hrgović, prenosi Index.hr.

Hrgović, koji je pobijedio u svih 12 profesionalnih borbi, još uvijek nije službeno dogovorio sljedeću borbu, ali nagađa se da bi se mogao boriti s Martinom Bakoleom, koji je prema BoxRecu na 18. mjestu i pet pozicija bolje plasiran od Hrvata.

(www.jabuka.tv/Foto: Ian Walton)

1 komentar

  • Hrgovic je sjajan covjek. oni predstavnik crvene armije mu je dodija. oni babic. ruglo i sramota da on boksa za hrvatsku zastavu kao da je iz pakla dosao. dodijava covjeku i vrijeda ga javno. hebes boksaca koji ima trtu od sacekuse.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.