Mamić se zabavlja u BiH i priča viceve s Adilovićem: Kako te nije stid, s naših leđa kuću praviš?!

Bivši izvršni direktor Dinama i nekadašnji dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić, dobro se zabavlja diljem BiH.

Ovih dana je na YouTubeu, a onda i Mamićevim službenim društvenim mrežama osvanuo je video na kojem Mamić priča viceve s poznatim bh. vicmaherom, Edinom Adilovićem.

Video je izazvao brojne reakcije, a vic koji je ovaj dvojac ispričao nosi naziv “Prosjaci”, a govori o prosjacima koji su dobro zrađivali u Njemačkoj, a onda im je biznis odjednom pao.

Mamić i Adilović su naravno na kraju prasnuli od smijeha, a cijeli video pogledajte u videoprilogu.

Iako Mamića u Hrvatskoj čeka pravomoćnu presudu u slučaju nezakonitog izvlačenja novca iz GNK Dinamo, čini se da ga to ne dira previše.

(www.jabuka.tv)17 komentara

 • Veliki Rvatina samo na riječima. Zašto je pobjegao iz države u koju se silno kleo ako je tako pošten kako se hvalio?? Veliki katolik koji proklinje ljude nekoliko dana prije Božića. Veliki Lav postao mali Miš pa pobjegao kada su ga počeli razotkrivati.. Princ Licemjerja odmah uz također licemjere kao što su Banića, Željka Markić, Marijana Petir itd.

 • Koliko smo moralno propali najbolje pokazuje činjenica da još uvijek postoje ljudi kojima je mamić faca i dobar manager

 • On i ovi naši političari sami su za sebe popularni jer ih više niko ne doživljava. Face im kažu sve a hobi im kriminal.

  • Ma nabijen na glogov kolac Tita njegov crveni Split i crvenu orjunašku Dalmaciju ,a vidi čuda uvik ovaj prvi komentira ,a da nije slučajno sinergija tog crvenog orjunaša i nekoga tzv novinara ,ako je tako “kolcem lancem bokserom u glavu”ovu crvenu smrdljivu bagru ,da nije gosp Mamića nebo se znalo za Modrića niti za Hrvatsku

   • Jab…..a ti tito mat….er manitu glup….ane kome je mamic faca ima problem mora ct mozga da pravi jer nije normalan. Taj lopov to dno dna smece ako ti je to uzor stoka koja proklinje na Bozic novinare samo zato jer rade svoj posao. Pljuc ti i on glup…ane smrdljiv…i

 • E moj anonimno šta te čudi da ih još ima kojima je ova dokazano osuđena lopina pozitiva.Pa to su tkz.hrvatine i domoljubi čiji obraz i ponos je jedno janje s Mamićem ili parket škole.To su oni tkz.vjernici koji krađu nazivaju snalaženjem,i parolom krao je al je i nama nešto dao.Nije tu stvar Mamića oni tako gledaju na sve i zato imaš toliku razgranatu korupciju od politike do sudstva.Zašto mladi koji su čistog obraza i poštenih načela odlaze s naših prostora?Zato jer za njih kao takve nema mjesta nigdje bez obzira na reference i zvanja,ako nisi dio te tkz.”podložne svite”.

 • Bog mu dao jos i vise pa nek covik ima.Covik zaradio svojim radom i tudim znojem.Drago mi je sto je otisa u Hercegovinu.Tamo ce se ispovidit i svi grjesi bit ce oprosteni.Tako rade od srca pravi krscani.

 • Crveni split i drug tito zlocinac_ Vrati ovce, koze i krave sto su tvoji preci pokrali po cijeloj Hercegovini, to možeš vratiti ali ljude od Blajburga pa fratara u Širokom to znamo da ne možeš za to ćete odgovarati pred Bogom za kojeg vi mislite da ne postoji, po vama se sve samo napravilo. Vrati i skini ljagu i prokletstvo sa svojih predaka. Te zivotinje, koje ste ukrali pa cijela Hercegovina zbog toga bila gladna, su više vrijedile nego sto je Mamić zaradio kao vrhunski menadžer.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.