Molba Milanoviću za pomilovanje udbaša: Potpis će dati Gotovina i Rojs?

Odvjetnik Anto Nobilo kao pravni zastupnik Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, 2016. godine osuđenih za pomaganje u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića, priprema zahtjev za njihovo pomilovanje.

U tijeku je potpisivanje takvoga zahtjeva koji će se uputiti predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

Prema informacijama Jutarnjeg lista pismo namjeravaju potpisati generali Ante Gotovina, Ivan Čermak, Ljubo Ćesić Rojs, Marinko Krešić, Krešimir Ćosić te Davor Domazet Lošo.

Perković i Mustač su u kolovozu 2016. na sudu u Muenchenu proglašeni krivima za pomaganje u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

Zahtjev za pomilovanjem njih dvojice Milanoviću predstavlja izazov, a nove politike prozivke kako pogoduje ”udbašima” trebali bi anulirati proslavljeni generali koji smatraju da zbog doprinosa u stvaranju hrvatske države i obrane zemlje Perković i Mustač zaslužuju pomilovanje, piše Jutarnji list.

Po Zakonu o pomilovanju predsjednik Republike daje pomilovanje osuđenim osobama za kaznenopravne sankcije koje su izrekli sudovi u Hrvatskoj ili koje se izvršavaju u Hrvatskoj. Pomilovanje koje daje predsjednik države nije uvjetovano količinom izdržane kazne.

Molba se podnosi Ministarstvu pravosuđa i uprave koje će o njoj obavijestiti zatvor u kojemu Perković i Mustač izdržavaju kaznu i zatražiti od njih podatke relevantne za sastavljanje izvješća o molbi.

Odvjetnik Nobilo bi u utorak trebao predati molbu Ministarstvu pravosuđa i uprave, piše novinarka Jutarnjeg lista Ivanka Toma.

(www.jabuka.tv | Foto: Hanza Media)

63 komentara

 • Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada.Sada aplaudirajte Milanoviću kao nedavno u Mostaru i dajte mu svoje glasove za predsjednika RH na idućim izborima vi Jude iškariotske,marionete u rukama slugu sotone koji za vlastite interese koji izlaze iz vaših sebičnih guzica,vi rektalni alpinisti ili podguzne muhe ,vi tzv.”Rojsi i Rojsići” generali poslije rata,zaboravljate razmjere zla koje su učinili zločinci sa zvijezdama petokrakama nevinim Hrvatima,nakon II svjetskog rata,u Domovinskom ratu pa čak i dan danas,a čiji je vodeći pravni, ideološki pa čak i biološki slijednik Zoran Milanović koji vam dijeli dvosmislene lekcije idiotarije, i nagrađuje vas s bezvrijednom željezarijom na vaša pokvarena prsa u koja se busate od prigode do prigode slaveći ga kao jednog od najvećih Hrvata današnjice.Sram vas bilo vi licemjeri,farizeji i izdajnici koji ste predali dušu vragu svome i zaboravu svo ono zlo koje su Mustać i Perković učinili nevino ubijenim Hrvatima kojima je glavna krivnja što su mrzili tu istu zvijezdu petokraku koja ih je prognala u treće zemlje u kojima su svirepo ubijeni po nalogu tih istih Mustaća i Perkovića čije pomilovanje sada tražite u zajedničkom zločinačkom poduhvatu koji gađa u samo srce rodoljubne ,domoljubne i katoličke Hrvatske koja je snivala vjekovni hrvatski san ali ga još uvijek nije dosanjala.
  Na kraju moram vam reći kako postoji jedna jedina pravda na onom svijetu u koji čvrsto vjerujem koja je značajnija i vrijednija od bilo koje pravde ovog svijeta a čiji početak počinje upravo danas na Veliki Petak Dan Isusove Muke i veličanstvene pobjede života nad smrću,a ta pravda čeka sve nas pa i vas koji slavite sljedbenike sotone među kojima kolo vodi Zoran Milanović.
  ZDS,Bog i Hrvati!

  • Jadni moj Samaritanče!
   Izjednačavaš našeg Gospodina sa sljedbenikom sotone Zoranom Milanovićem.Ta zar su vrijedne te bijedne Judine škude koje si dobio od njega ili ih tek očekuješ da se odričeš našeg Gospodina Sina Božjega kako bi opravdao te dobivene krvave škude?ILi možda ti ne pripadaš stadu nad kojim bdije Sin Božji?Ipak svejedno moralo bi te biti strah pripadao ti tom stadu ili ne pripadao.

   • Priča ti je big shit, jazavac plavooki, plamena narikačo plavokosa. Šako jada. Ovo je Bigfoot, Sasquatch je ovo, sveto trojstvo – konstitutivni narodi u BiH, a posebno Narod hrvatski koji ima svoga Predsjednika, Zagovornika i posrednika na Pantovčaku, u centru Zagreba. U Njemu je sva naša nada, milosrđe i spas.

    • E moj Samaritanče!
     Na pogrešnog si se namjerio.Tvoji izrazi koje koristiš big shit,(veliko s…e),bigfoot(veliko stopalo ili jeti),sasquatch(opet jeti)asociraju na to da si ti jedan jadni trodimenzionalni ispranog mozga momak kojemu roditelji na žalost nisu u mozak ugradili tko je Zoran Milanović i koga on predstavlja. A pošto to nisu učinili oni učini ću to ja ovim putem:
     1.Zoran MIlanović nije nikakav predsjednik RH već jedan isfrustrirani umišljeni fakin koji je pokupio manire od generala kojima se nameće u društvo kako bi bio kao i oni,no to mu ne uspijeva jer je rođena kukavica koja je kukavički izbjegla biti sudionikom Domovinskog rata,
     2.Zoran MIlanović je pravni,ideološki pa čak i biološki slijednik najgoreg zločinačkog komunističkog sustava u povijesti čovječanstva koji je u smrt odveo preko 150 milijuna ljudi diljem svijeta,
     3,Zoran MIlanović je kao predsjednik Vlade RH inicirao donošenje lex Perković,zakona koji je pokušao onemogućiti isporučivanje komunističkih zlikovaca Mustaća i Perkovića u Njemačku, ali nije uspio kao što nije uspio ništa dobroga napraviti dok je bio predsjednik Vlade RH,
     4.Zoran Milanović naredio “noćno”postavljanje čiriličnih natpisa u Vukovaru sa svojom”milicijom”Ranka Ostojića koji su brutalno pretukli hrvatskog branitelja te mu razbili lubanju od čega je umro,
     4.Zoran MIlanović je na obljetnici Bljeska u Okučanima napustio govornicu zbog natpisa ZDS,dok je u Jasenovcu rekao kako “TO”treba baciti negdje,misleći pri tome na ploču pobijenim Hosovcima na kojoj kao zaštitni znak stoji ZDS,
     5.Zoran Milanović je poslao specijalce na 100 % hrvatske RVI kod katedrale Svetog Marka u Zagrebu,
     6.Zoran Milanović je tetošio migrante iz arapskih zemalja za dolazak i prolazak kroz RH,a kad su navalili rekao je kako će ih isporučiti na mađarsku granicu pa neka se oni hrvu s njima,
     7.Zoran MIlanović je jednoj ženi kojoj je poplava u Salvoniji uništila namještaj rekao kako je i njemu poplivala kada,
     8.Zoran MIlanović je na inauguraciju za Predsjednika RH pozvao Josipu Lisac koja se izrugivala himni RH,a što je najgore prije konačne izvedbe on je po protokolu bio dužan preslušati njenu izvedbu 4/četiri puta prije konačne izvedbe,čime je postao sudionikom kaznenog djela izrugivanja hrvatskoj himni(KZ RH),
     9.Zoran MIlanović je poklopac svakom loncu i ne bira načine kako će poniziti i uvrijediti druge ljude jer je rođen bezobrazan,i kao takav živi,
     10..Zoran Milanović ne vjeruje u Boga a predsjednik je RH ha,ha,ha,ha,ha,pa to može samo u RH, vidimo to u nekoliko izbora za Predsjednika RH,
     11.Zoran Milanović je kralj apsurda koji je u svom mandatu nanio više štete globalno Hrvatima nego li svi hrvatski predsjednici prije njega zajedno,
     12.A sada na kraju dužan sam ti dati objašnjenje zašto je on dobio frenetičan aplauz na obljetnici HVO-a u Mostaru a vjerojatno si i ti Samaritanče jedan od onih koji su mu aplaudirali.
     Kolinda Grabar Kitarović je za dlaku pobjedila Ivu Josipovića u izborima za Predsjednika RH a znaš li zašto?Zato što su joj Hrvati iz BiH plebiscitarno dali podršku glasujući cijelu noć u Mostaru kako ne bi pobjedio tadašnji sluga sotone i komunistički izdanak Ivo Josipović.Zoran MIlanović jako dobro zna kako su mu glasovi Hrvata iz BiH ključni za dobivanje drugog mandata,jer u srazu s bilo kojim normalnim hrvatskim kandidatom on nema nikakve šanse.Stoga se odlučio dodvoravati takvim Hrvatima kao što si ti Samaritanče kojima dijeli i šakom i kapom željezna odličja,spomenice,te progovori poneku riječ protiv Sarajeva koju bi svaki hrvatski Predsjednik trebao govoriti jer mu je to dužnost.Briga njega za Muslimane-Bošnjake a konačno i za Hrvate iz BiH.Njegova politika je zavadi pa vlada(divide et impera)j i tu je jako principijelan.A uspio je zahvaljujući takvim kao što si ti Samaritanče zavaditi i najtvrdokornije Hrvate koji nisu na čisto danas da li je Zoran MIlanović potpuni idiot, negacija Boga,ili je on pak “obraćenik” koji želi dobro hrvatskom narodu u BiH.
     Ukoliko je on obraćenik i želi dobro hrvatskom narodu onda sam ja odista jedan potpuni idiot.
     l.p.

      • za budimo realni!
       Ja se upravo borim da i takvi progledate jer izgleda imate neku blokadu u mozgu koja vam stvara crnilo ispred očiju,pa ne vidite dalje od nosa.Isto tako ta vam blokada onemogućuje racionalno razmišljanje glavom jednog domoljuba,Katolika Hrvata.Ili sam možda pogriješio pa nije riječ o Hrvatu,domoljubu,Katoliku?A što se tiče Milanovića zaista ti kažem kako on opterećenje može biti samo stanovitim BABAMA,Narikačama,i isfrutriranim političkim komentatorima tipa Puhovskog i sl.
       Meni nikako ne jer s kukavicama,dezerterima,izdajnicima,i šarlatanima moja malenkost nema posla.Više su mi interesantni oni koji mu pridaju značenje i frenetično ga pozdravljaju aplauzom u hrvatskim mjestima.
       l.p.
       l.p.

     • Sve što piše je zapravo cinizam i ironija. Korišteni izrazi su ustvari Zoranove fraze i postupci koje nisi izgleda upratio i ne razumiješ u kakvoj su funkciji, a što polako upravo dolazi na svjetlo dana, kojima je uglavnom izvrijeđao oponente i prilično zatrovao javni prostor, onako, “trumpovski”; uključivo sa ovime ‘Samaritanac’, kojim je on sam zapravo karakteriziran u kontekstu spram inostranih prilika, konkretnije odnosa spram položaja Hrvata u BiH, koji su, uzgred rečeno, izgubili svoje 2 republike: HR-HB i RBiH, a dobili europske dokumente i prijezir susjeda, omalovažavanje, poniženje, podobne i uhljebe, popove i moralizam, nacionalnu svađu i opći lopovluk, korupciju i nepotizam.
      Puno si teksta i detalja napisao, na što baš i nema smisla redom detaljno odgovarati, a ima tu nešto i istine, ali na par bi se stvari trebalo osvrnuti: RH nije vjerska država već sekularna; Hrvati su nacija a ne pleme ili “vjerski narod/nacija” po uzoru na židovski; Predsjednik RH nema nikakvu “dužnost govoriti protiv Sarajeva”; a Josipa se Lisac nije izrugivala već pjevala onako kako oduvijek jedino i samo originalno pjeva, jednako i himnu i Vilu Velebita, i Omebeže i Niz Polje idu babo sejmeni ili pak O jednoj mladosti. Ona je zapravo puno više i progresivnije od jedne predsjedničke inauguracije jednog evidentno propalog političara, premijera (umalo i države) propale partije, kako sdp-a tako i one beogradske.

      • Za Samaritanca!
       Hrvatska je katolička a ne sekularna zemlja koja je utemeljena na Domovinskom ratu i na temeljima Svete Katoličke i Apostolske crkve u Hrvata sviđalo se to nekome ili ne.Sve druge nacionalne manjine(premda su Srbi,Muslimani,Česi,Talijani,Slovaci,, i dr.narodi u svojim državama), u Hrvatskoj moraju i trebaju poštivati katoličku RH i imati će sva Ustavom zagarantirana prava nacionalnih manjina u čemu Hrvatska prednjači nad ogromnim brojem tzv.”demokratskih”država svijeta.Nikakav antifašizam ili u celofan uvijen komunizam nije u temelju te Hrvatske pramda su ga takvi kao što je MIlanović ugradili u Ustav RH.Druga je stvar tko vlada katoličkom Hrvatskom od završetka Domovinskog rata ali će doći dan kada će ona biti upravo onakva kakva treba biti.Nikakva sekularna država za koju se zalažu Milanović i svi prije njega i oko njega.
       Što se tiče Josipe Lisac i njene izvedbe himne RH to je čisto izrugivanje himni,koje podliježe KZ RH htio ti ili ne htio priznati.Ona ima svoj glazbeni izričaj,i neka je neka pjeva po nekim javnim okupljalištima i nek je sluša njena publika ali pjevati himnu RH je čast,obveza,zadatak od najvišeg političkog i nacionalnog značenja.Stoga je ona nikako nije smjela izvesti jer je prije konačne izvedbe bila od strane Milanovića i njegovih savjetnika preslušana 4/četiri puta jer je takav protokol.
       Svi predsjednici RH imaju svetu dužnost i obvezu govoriti protiv političkog Sarajeva a ne grada Sarajeva jer to isto političko Sarajevo govori protiv Hrvata i čini mu najveće zlo od završetka Domovinskog rata u BiH a da ne govorimo u vrijeme tog rata.
       To su činjenice Samaritanac koje nitko ne može pobiti a znaš li zašto?Zato što su istinite a istinite činjenice najviše bole.
       l.p.

       • RH je sekularna država, a “Sveta crkva … u Hrvata” ne postoji. Postoji, doduše, jedna lokalna sekta, kolokvijalnog naziva “Crkva u Hrvata” koja momentalno uglavnom parazitira na Hrvatima, odnosno na “narodu” kao političkoj platformi, a suštinski je to relativno nova pojava, nekakav miks i kopija svetosavlja i judaizma, usko vezana uz vladajuću partiju kroz “milijun i jedan” prigodan izgovor; je li to “socijalan crkveni nauk, karitas, kohezija i narodni identitet”, ili pak neka duboka teologija i salonska beskrajna filozofija, ili je to “položaj Katoličke Crkve u UK” – kako to tumači neki dan mostarski biskup – manje bitno, jer uvijek će se naći već neka prigodna platforma za vladanje, slizavanje s vlašću, odnosno parazitiranje. To je strast, veća od svake, iskonski poriv za opstankom, za preživljavanjem i kontrolom koji nadilazi primitivnu reprodukciju.

     • Drži se ti Kolinde i plaće od 8 tis eura, vjerojatno si vozio babe i tetke u Mostar da glasuju za nju. A sad nabroji šta je sve Tuđman radio od ‘41 do 70-ih.

     • jeli to tako pišeš o Milanoviću zato što se usprotivio lošim namjerama Izetbegovića,Komšića i sl. prema Hrvatima u BiH.

 • I oni, kao i njihov odvjetniki onaj tko ih treba pomilovati, sve su to drugovi onoga vremena, nikakvo cudo! Da su bar priznali i pokajali se, ajde inekako…

 • Neka ih pomiluje njihov milanović ali ih sigurno neće lako pomilovati Gospod Bog. Jer nisu naudili samo pojedincima nego cijelom njihovom pitomstvu! AMEN.

  • Za 12 .05
   Ajde blećino kako si naporan ,užas jedan.
   I da upitam još,gdje si završio naukovanje.Vidi se da si bio odlikaš..ako cemo se zaj….

   • Za anonimno u 14,i 25!
    Reci mi pravo,ali zaista pravo i pošteno!
    Jesi li ti onaj koji čita samo naslove tekstova u medijima ili sam u krivu”
    l.p.

 • Da je RH pravna drzava ovo ne bi uradili …ali,znamo da i dan danas vladaju udbasi i sinovi udbasa ne samo u Hrvatskoj vec i ovdje u BiH u obliku stranke HDZ ,ovo samo suci bi se smjeli pitati ,mislim zalosno …kad znamo tko je ubio nase pradjedove u 2 svjetskom ratu ,tko je proganjao hrv emigrante po Europi i svijetu, partizani i udbasi Hrvati , pogotovo iz Dalmacije ovi,nisu tu krivi ni Srbi ni Bosnjaci vec nase Hrvatine,ali znamo da je iz Sirokog bilo dosta UDbasa takoder , koje danas su uclanjeni u HDZ ,stranku Tudmana partizanine koju cak i neki fratri blagoslivljaju za vrijeme izbora ,tuga ,zato nam i je ovako vrijeme grozno ,rat,inflacija ,pandemija ,na kraju na Bogu je zadnja …ako nema pravde na zemlji ima je na nebu gdje cemo kad tad svi doci i odgovarati pred Bogom ,pravednim sucem ,veze ,novci vladaju skole ,sve srozano ,na fakultete se upisujes preko veze ,nastavnici u srednjim skolama stele nekim svojim miljenicima ocjene za fakultet dok drugi dobiju sta zasluze ,na fakultet se upisujes preko veze i ovdje i u RH cak mozes odavde srediti faks za RH ,koliko znam ,ako imas para naravno ,nekim su bitnije titule ,pa su doktori ,pravnici inzenjeri a znanje nikakvo ,mozda ovi straiji ljudi oni znaju ,ovi mladi sve jad i mi s njima ,neka djeca koji nisu zavrsili nista imaju bolje sveopce znanje nego neki s fakultetom kazem za mlade generacije ,danas je studirati luksuz ko ima novaca i veze upise sta pozeli ,plati i upisan si ,to se zna ,a znanje nikakvo , pogotovo u zadnjih sedam,osam god ..sv se kupuje ,privatni fakulteti cvijetaju ,korupcije ima ko u prici ,pravosude ne radi svoj posao kako treba jer su ucjenjivi , pogotovo ovi starcad suci,iz redova HDZ a uzas ,inzenjerske struke isto srozane to danas svak zavrsava ,medicina isto ko god upadne i zavrsi ,nema inteligentnih ljudi tu vec upornih ,a nama nek je Bog na pomoci s njima ,a ni stariji doktori nisu nista manje arogantni ,umisljeniji od ovi mladih ,to su uhljebi i bubatori teski,vecina doktora…sve im plati jer nema drzave pa mogu raditi na sto mjesta zato i jesu nekvalitetni vecina , nije ovo dobro vrijeme vec odavno za posten svijet koji nije u partiji krdeze,nepravde svagdje ,nas mogu spasiti djeca od postenih roditelja koji nisu clanovi HDZ a i partije ,malo ih je ali ima ih ,ako se uključe u politiku ikada ,jer nazalost pola Sirokog je u toj partiji HDZ , sirokobrijezani su i stari i mladi sponzoruse teske samo gledaju kako postati bogat zet i nevjesta,samo interes vlada nista vise jel zgodna ,obrazovana ,bogat itd itd ,lokalne gazde feala ,namexa teski lopovi i tirani svojih radnika ,sta cu govoriti problema samo u Sirokom ima puno ,kamoli u cijeloj državi ,nama nasi partijasi stvaraju najvecu nepravdu i nered zato svijet i oboljeva zbog toga …
  Pozdrav nas stari ZDS🇭🇷
  Sretan i blagoslovljen Uskrs!

 • Bravo za anonimno 12,05 sve točno a vas ostale j…e Milanović Ko MALE majmune lijeci komplekse na vama i misli koji idioti puse priču i jednu i drugu a to je politički naivni hercegovački Čovik to jest mi Ko mi

 • Pa jesmo li zaboravili tko je progonio Gotovinu i njegovu obitelj. Seks, Karamarko i ta ekipa. Zar se to tako brzo zaboravi. O Rojsu ne vrijedi pisati, taj lik je dno- dna. Najveci prevrtljivac, udbas, lopov… Nobilo lik mrzi sve sto je hrvatsko. I sada u njemu kuca srce Jugoslovensko. Gotovina i Cermak su docekani od SDP i Milanovica i to je etno- nacionalni mega biznis. Cermak je milijarder a Gotovina milioner. Rojs je teski klosar i propalica. Sto se cudimo kad nam Pupovac vlada u RH i sada problem Perkovic, Mustac. Ovo je voda na mlin Plenkiju a da se ljaga baci na Milanovica. Milanovic je kao ateista veci hrvatina, domoljub od Plenkija i Jandrokovica. A svi su u 5 dgr….

 • Dragi moji hrvati i hrvatice,ovaj epilog sljedom dogadanja je realno ocekivati,SDP je htio na vanrednoj sjednici trazio romjenu ustava da se stari prevrtljivci,udbasi spase od sramotnog sudskog postupka na zemaljskom sudu u Munchenu.Cim su zatrazili da nastave u RH izdrzavanje kazne ovo se ocekivalo

 • Anonimno
  15. travnja 2022. u 16:26 idi i liječi se jer vidim da si se zamislio da si netko i nešto i što znače glasovi iz bih u hrvackoj to ne može ništa utjecati na glasove u hr. e za razliku tu je kolinda i naki prolazili i prosili glasove a kad prodju izbori e onda nas više ne poznaju a sada više je milanović pomogao nama nego ti svi tvoji što ih nabrajaš ne branim ga ali to su činjenice i ti drugi gdje su oni bili i njihovi očevi sa iste grane su sve to listovi pa bilo bi ti pametnije da šutiš nego da šaraš mislili bi da si glupa kljusina a ovako si otklonijo svu sumnju

  • za anonimno u 17,01!
   Glasovi u RH ne mogu bitno utjecati na konačni rezultat ukoliko ti i takvi ne izlazite na izbore ili glasujete za one koji dovode Milanovića,Josipovića,Mesića na vlast.Kolinda G.Kitarović je tijesno pobjedila Josipovića jer su u Mostaru cijelu noć glasovali i stari i mladi kako ne bi pobjedio sluga sotone komunistički izdanak Ivo Josipović.MIlanović je pobjedio glatko jer je Škoro izdao hrvatske nacionalne interese i pozvao svoje birače da učine listiće nevažećim jer su po njemu Milanović i K.G.Kitarović dva zla od kojih ne treba birati manje.Onaj tko to kaže neprijatelj je hrvatskog naroda i priča je završena.Ja bih tebe pitao tko bi pobjedio da se kojim slučajem Milanoviću suprotstavi neki normalni,pravi,domoljub,katolik Hrvat a Hrvatska je uvijek takvih imala i imati će.Znaj da bi i tada kao i u slučaju K.G.Kitarović odlučivali glasovi Hrvata iz BiH.
   Stoga MIlanović hoda,dijeli odličja i spomenice naivnim Rojsima i Rojsićima kako bi ih zavarao i dobio drugi mandat ukoliko bi se kao drugi kandidat pojavio neki istinski domoljub,katolik Hrvat koji bi ga zacijelo pobjedio.
   Stoga prije davanja ikakvog suvislog komentara razmisli malo jer ispadaš naivan.
   l.p.

 • 18.56 aj nabroj jednog normalnog postenog kandidata sto su ti u koje se zaklinjes i sto je morala biti kolinda sto niste glasovali za skoru ako ste bili protiv milanovica sto mora biti ona ili i ti vjerujes u bajke o sedam tisuca eura plati ma to su bajke i za bogate zemlje i imas pravo vjerovati a nemoj nama govorit da je to moguce

 • Za Milanovića naravno !!!
  Samo se Milanović usudio priznati i podržati javno HVO i njegovu obranu hrvatskog Naroda u BiH i RH !

 • Gotovina je do sada bio naš uzor obrane hrvatskog Naroda u RH i BiH !
  Generale nemoj da te poljuljaju Komunjare i tkz.Ustaše(udbaši).

 • Taj nazovi,,Generalski Zbor”je nakupina jugo oficirčina,koji tuguju za jugom i danas,indoktrinacija je to,ne može to iz njih,Gotovina ucjenjen i dao se u biznis a Rojs,ne treba ni spominjati,za interes i šolde ćaćine kosti prodati.Jednom riječju nakupina govana.
  Garantiram životom da nijedan iz nazovi tog,,Zbora” ne zna kako barut miriše.

 • imali razlike
  između;
  Đurekovića i Perkovića ?
  Đuerković bio visoki komunistički namjesnik upravitelj INE ( to je tada mogao samo veliki komunista) ! Zbog kapitala u svoj džep promjenio stranu…od komunista otišao u emigraciju( dali iz ljubavi i uvjerenja? … sumnja postoji.).

  Perković je od komunističkog namjesnika sa drugom profesijom radio posao za koji ga je SKJ-u plaćala i naloge davala.
  Perković kao i Đureković mijenja stranu iz Jugo strane prelazi na hrvatsku stranu po navodima svjedoka tu se ponašao iskreno odano hrvatskoj strani.
  Sada je teško pitanje za hrvatske branitelje i hrvatsko sudstvo i vlast kako postupiti prema Perkoviću samo u slučaju Đureković.
  ( za sve druge ubijene hrvatske Emifrante koji su bili Emigrantu iz političkog neslaganja sa Jugoslavijom nema niti može biti oprosta ubicama a posebno nalogadavaocima).

 • Najčešće je ubijao Hrvat Hrvata tako su Srbi i Udba namještali ,da bi ko fol oni imali čiste ruke.Nažalost
  P S u Zapadnom svijetu je ubijeno stotine političkih ljudi ,zašto je samo ,uz epitet ,samo on procesuiran lp.

 • puno naşih hrvatskih emigranata za vrijeme Jugoslavije je ubijeno koji nisu nikada bili članovi SKJ-u ! Slabo su se špijuni iz HSP-a i desnice a posebno SDP-a i ljevice zalagali da se njihova sudbina istraži i pravedno kazni.

  • ,pajdo’ to se zna , 7dbaša je puno na hrvatskoj desnici uvjek bilo, one na ljevici smo lakše otkrivali.
   Zato je našem Narodu najpotrebnija ISTINA a ne slatke lažne priče i tračevi. Svatko treba da dobije şto je zaslužio ali SAMO na osnovu istine i pravde.

 • Komunisti su Utility puno hrvatskih domoljuba, a unijali du i svoje Komuniste poput Đurekovića.
  Đureković je kso visoki Komunista pronevjerio INU.
  Postao je Emigratiom iz nužde a ne zbog iskrenog hrvatstva.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.