'Moj taxi' povoljnim cijenama oduševio građane Mostara

Tvrtka ‘Moj taxi’ d.o.o Mostar proteklog je mjeseca započela sa svojim radom u gradu Mostaru i izazvala oduševljenje građana Mostara.
Naime, tvrtka “Moj taxi” d.o.o. uvela je 14 automobila koji su na raspolaganju građanima 24 sata dnevno uz povoljne cijene vožnje. Minimalna vožnja do prijeđenih 2 kilometra košta 3 marke, dok je za svaki prijeđeni kilometar potrebno izdvojiti jednu marku. Zbog iznimno dobrog poslovanja uskoro će se u gradu uz postojećih 14 uvesti još 5 automobila koji će biti na raspolaganju građanima.

Udobnost i pristupačnost

Povoljne cijene vožnje privukle su velik broj Mostaraca čija se navika vožnje taksijem sada počinje mijenjati. Naime, sve više građana Mostara odlučuje se za vožnju taksijem.
– Novina je da u svim vozilima postoji instalirani suvremeni sustavi kontrole i praćenja pa korisnici imaju punu sigurnost,u svim vozilima postoji i besplatan Wi-Fi internet, a također imamo i sjedalice za djecu kao i košaru za kućne ljubimce, istaknuli su iz Uprave tvrtke “Moj taxi” koji su izuzetno dobro prihvaćeni od građana Mostara. To se može čuti i prema svakodnevnom mišljenju brojnih Mostaraca koji naglašavaju kako je vožnja taksijem sada dopuna svima, ali i kako je donijela dosta toga pozivnog u gradu Mostaru. Prilikom uvođenja novih taksija u Mostar, otvorila su se nova radna mjesta, grad je postao urbaniji, a što je najvažnije, “Moj taxi” dostupan je svima pozivom na kućnu adresu.
– Ljudi sad ulaze u taksi daleko opuštenije i svakom danom imamo sve više korisnika. Učinili smo da je i taj vid prijevoza dostupan 24 sata, povoljan, udoban, siguran, pa su i rezultati takvog poslovanja jako vidljivi. Zadovoljni smo poslovanjem, pogotovo što su i naši radnici zadovoljni,a najviše time što smo uspjeli razbiti neke stare predrasude o taksi prijevozu, ali i puno nam znače pozitivne kritike klijenata i njihovo zadovoljstvo našom uslugom, kazali su iz Uprave “Moj taxi” Mostar.

Usluge taksija

Građani Mostara tako su sada već uvelike upoznati s novom taksi službom u gradu koja je poboljšala sliku grada. Svi oni koji žele i dalje koristiti usluge službe “Moj taxi” mogu to učiniti pozivom na broj 1503 ili porukom na broj 063/1503 00 kako bi taksisti službe “Moj taxi” ponudili svoju vožnju.

(dnevni-list.ba)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.