Modrić oduševio Peljtu

Irfan Peljto nedavno je prvi put u karijeri sudio u nokaut fazi Lige prvaka i to susret Leipziga i Real Madrida (0:1)

S te utakmice Peljto posebno pamti gest Luke Modrića, 38-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije i legende Reala.

Naša je svlačionica bila blizu Realove. U jednom trenutku dolazi Luka Modrić i kaže: ”Sunarodnjaci, samo da vas pozdravim.” Igrao je u našoj ligi, tu je Zrinjski, BiH liga i najbolji igrač svijeta. Napravio je gest dostojan najboljeg igrača svijeta. Pokazao je nešto što je ostalo među nama, ljudima i sportašima, a čovjeku bude drago što ga je pozdravio najbolji igrač svijeta, rekao je Peljto za N1.

Negativna energija s tribina prenijela se na igrače. Mislili su da ću se prepasti, ali luda glava učinila je da me nisu fascinirali. Pitao sam ih: ‘Je li to sav pritisak koji znate napraviti?’ jer sam prošao ligu koja je najbolji poligon za to. Znali su i oni da je gol opravdano poništen, ali su me pritiskali da izvršim kompenzaciju, rekao je Peljto pa nastavio.

Uvijek sam govorio da je kompenzacija u suđenju greška. Bolje napraviti jednu grešku nego dvije. Bilo je simpatično, ali sam na poluvremenu mislio da smo u Bosni. Samo srećom nisu gađali. To je prednost nas sudaca, ne samo iz BiH nego i s Balkana. Svu tu negativnost oko terena napravili su nam baš da bismo bili tvrdoglavi, ali mentalno jaki.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.