Modrić odgovorio na kritike, Dalić naglasio da se ne boji otkaza | Jabuka.tv

Modrić odgovorio na kritike, Dalić naglasio da se ne boji otkaza

Zlatko Dalić sa sto muka dočekuje susret protiv Portugala.

Hrvatska već neko vrijeme nije na očekivanoj razini, ali smjena generacija na kraju će ipak završiti dobro…

Portugalske novinare zanimalo je Dalićevo mišljenje o njihovoj reprezentaciji.

Portugal je velika reprezentacija. Želi svaku utakmicu dobiti kao i mi. Ne očekujem ništa lošiju ekipu niti lošiju igru. Očekujem najbolju ekipu Portugala na travnjaku.

Portugal ima sjajnu momčad, mladi igrači poput Felixa i Jote odlično se uklapaju uz Ronalda, Pepea. Mogu se Portugalci nadati velikim rezultatima, osim toga i aktualni su europski prvaci, rekao je Dalić.

Na pitanje o otkazu

Ne bojim se ničega, ne kažem da uvijek pogodim, da sam najbolji, najljepši, radim najbolje što mogu. Uzeli smo drugo mjesto, lako otišli na Euro, ujedinili Hrvate… Ako ljudi misle drugačije…

Dalić ima ideju kako posložiti obranu u dvoboju.

Lijevi bek bit će Bradarić, hoću ga vidjeti na njegovom stadionu jer je budućnost, jedini stoper kojeg imamo je Lovren, danas smo zvali Škorića, razmišljali smo da stavimo nekog ljevaka Barišića ili Melnjaka, ali logičnije je da igra stoper, a desno će biti Juranović. To je ono što imamo i ja im vjerujem. Neka se dokažu i daju mi brigu više. Ono što nam fali je defenzivni vezni, svjestan sam da nam to nedostaje i tu ćemo pokušati pronaći neko rješenje.

Iz hrvatske nogometne reprezentacije stižu poruke kako reprezentacija više neće igrati na derutnom Maksimiru i da se mora pronaći rješenje.

Luka Modrić također je razočaran što Hrvatska nema uvjete kakve zaslužuje, ali bez obzira na to ističe kako mu je gušt igrati bilo gdje.

Nažalost, mi nemamo stadione kao druge zemlje. Meni je užitak igrati na Maksimiru, Poljudu, Rijeci, Osijeku, ali Hrvatska zaslužuje bolje stadione, posebno kada se zna koliko je nogomet promovirao zemlju. Bilo bi lijepo da se to napravi, barem za iduće generacije, poručio je Modrić.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: