Modrić nakon najuspješnije godine: Ostajem u reprezentaciji dok god budem mogao

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) govorio je fenomenalnoj 2018. godini i što mu svi ti uspjesi znače, a izrazio je želju za ostankom u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji dok god ga noge budu služile.

Ekskluzivni razgovor za HRT s kapetanom Vatrenih razgovarao je Viki Ivanović.

Trofeje držim na jednoj svojoj stalaži u kući, ali čini se da ću je morati malo proširiti, rekao je kroz smijeh na početku razgovora Luka Modrić.

Luka Modrić je ove godine uz Ligu prvaka i srebro u Rusiji, osvojio sve pojedinačne nagrade. Ima li motivacije za nove izazove?

Svi mi volimo osvajati trofeje, kako kolektivne tako i pojedinačne, onda i apetiti postanu još veći, a sigurno ih neće ponestati jer želiš opet sve to proživjeti, rekao je Modrić.

Postoji li trenutak kad je osjetio da će postati jedan od najvećih nogometaša današnjice?

Kroz karijeru, kroz taj nogometni put ima dosta tih malih stepenica, malih trenutaka gdje se nešto dogodi, gdje osjetiš da ideš u dobrom smjeru. Ne mogu izdvojiti jedan trenutak, nego je to spoj puno tih malih stvari gdje osjećaš da bi mogao doći na veliku pozornicu, objasnio je Modrić.

Ostaje li u reprezentaciji?

Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao, jasan je bio kapetan Vatrenih.

Sve bi nagrade zamijenio da smo mogli osvojiti to Svjetsko prvenstvo, ali nažalost nije se dogodilo. Tu tugu neosvajanja zamijenila je sreća  kad smo vidjeli sve naše ljude, kad smo doživjeli onakav doček, kazao je Modrić.

Cijeli razgovor s Lukom Modrićem pogledajte u video prilogu HRT-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.