Modni vremeplov u Mepas Mallu

Već četiri godine urnebesne zabave, nezaboravnih trenutaka i druženja na veselim događajima je iza nas! Još jedna posebna večer očekuje vas i ovog četvrtka 7. travnja od 19.00 sati povodom prvog dana proslave Mepas Mall rođendana!

Sve posjetitelje Mepas Malla očekuje luda zabava uz Modni vremeplov koji će obilježiti spektakularni stilski izazovi, modna revija maturanata, koktel zabava, poseban gastro kutak, a fenomenalnu noć zaokružit će Late Night Shopping! U sklopu modnog vremeplova družit ćemo se popularnim ženskim vokalnim sastavom the Frajle.

Uživajte u najmaštovitijem modnom izazovu u kojem će naše kandidatkinje osmišljavati kombinacije prema zadanim temama i tako vas barem na kratko odvesti u sasvim drukčiju modnu priču najmaštovitijih retro modnih kombinacija.

Uz ovu modnu poslasticu, svi posjetitelji će moći uživati u besplatnim frizurama majstora iz frizerskog salona Red Carpet2, make up-u za koji će biti zaduženi vrhunski stručnjaci Max Factor tima, neodoljivim Maraska koktelima uz delikatese restorana Prestige.

Modni vremeplov organiziramo u suradnji s Faks Helizimom, popularnim praškastim deterdžentom, prijateljem mode od 1968 godine i stilistom Emerikom Gudeljem.

Krenite i vi u modni vremeplov i inspirirajte se najmaštovitijim modnim trenucima, a već za vikend vas očekuju i ostala vesela rođendanska iznenađenja! Zabilježite vesele trenutke i snimite najluđe selfije uz Fotkaonu koja prvi put dolazi u Mepas Mall, i budite spremni za rođendansku inspekciju koja će vas darivati najboljim rođendanskim poklonima!

Rođendansko slavlje može započeti!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu