Mnoštvo građana na humanitarnom božićnom sajmu u Ljubuškom – Jabuka.tv

Mnoštvo građana na humanitarnom božićnom sajmu u Ljubuškom

U ponedjeljak je počela humanitarna akcija Udruge mladih Agape iz Ljubuškog pod nazivom ”Reakcija” u sklopu koje se održava i božićni sajam. Sva prikupljena sredstva donirat će se socijalno najugroženijim obiteljima u Ljubuškom, a prema informacijama kojima raspolažemo, radi se o brojci od 200 obitelji.

Volonteri su tijekom dana bili raspoređeni na tri lokacije u gradu, a prikupljali su novac, hranu, drva za ogrijev te igračke. U večernjim satima na Trgu domovinske zahvalnosti održan je i božićni sajam na kojem su Ljubušaci i njihovi gosti uživali u hercegovačkim delicijama i kuhanom vinu. Na štandovima su se prodavale rukotvorine domaćih umjetnika, a sva zarada će se također donirati u humanitarne svrhe.

Iz Udruge Agape su zadovoljni odazivom građana na prvu večer sajma, a pozivaju i na drugu večer gdje očekuju još više ljudi i dobre zabave, a sve u cilju pomoći ugroženim sugrađanima. Sajam će se održati i u srijedu, a ”Reakcija” će završiti predstavom ‘Duh Božića’ u restoranu Ohio u četvrtak u 19 sati. Također, u srijedu i četvrtak volonteri će biti raspoređeni na istim lokacijama od 11 do 17 sati gdje će prikupljati sve donacije.

reakcija_ljubuski_1

reakcija_ljubuski_2

reakcija_ljubuski_4

reakcija_ljubuski_5

reakcija_ljubuski_6

reakcija_ljubuski_7

reakcija_ljubuski_8

(www.jabuka.tv | Foto: Robert Hodžić)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.