MNL MZ: Visoke pobjede Lijeve obale i Trna, Privalj u odličnoj utakmici pobijedio Izbično | Jabuka.tv

MNL MZ: Visoke pobjede Lijeve obale i Trna, Privalj u odličnoj utakmici pobijedio Izbično

U ponedjeljak je krenuo drugi tjedan Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega, a zabilježeno je nekoliko zanimljivih rezultata.

U prvoj utakmici večeri sastali su se Privalj i Izbično. U vrlo neizvjesnoj utakmici, koja je mogla otići na obje strane, na kraju su do pobjede stigli Privaljčani.

Pogotke za Privalj postigli su Mario Ljubić i Marko Musa (2x), dok je za Izbično dva puta strijelac bio Josip Crnjac.

Druga utakmica između Lijeve Obale i Čerigaja bila je dosta tvrda, poluvrijeme se završilo bez golova, ali pred kraj utakmice pravi dar mar u pred golom Čerigaja.

Lijeva Obala postigla je čak četiri gola u posljednjih 10 minuta utakmice. Strijelci su bili Nenad Badalić, Pero i Denis Ševo te Marin Sesar. Počasni pogodak za Čergijačane postigao je Danijel Musa.

U posljednjoj utakmici večeri, Trn je priredio veliko iznenađenje svladavši Turčinoviće s visokih 5:1. Pogotke za Trnjane postigli su Ante Pavković (3x) i Jozo Šušak (2x), dok je počasni zgoditak za Turčinoviće postigao Ante Bubalo.

Ovaj tjedan igrat će se umjesto u pet dana kako je uobičajeno, u  njih četiri utakmice na MNL MZ, a razlog je europska utakmica nogometaša Širokog Brijega predviđena u četvrtak.

Evo svih rezultata od ponedjeljka i rasporeda utakmica za utorak.

Rezultati od ponedjeljka 8. srpnja:

Privalj – Izbično 3:2
Lijeva Obala – Čerigaj 4:1
Turčinovići – Trn 1:5

Raspored za utorak, 9, srpnja:

Jare – Ciglana Gradac
Rasno – Ljuti Dolac
Ljubotići – Oklaji

Anketa: Glasujte za pobjednika MNL mjesnih zajednica u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)


23 komentara

Komentiraj: