MNL MZ Široki Brijeg: Kočerin uvjerljiv protiv Biograca, dramatične posljednje dvije utakmice

S tri nove utakmice okončan je treći tjedan Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Na igalištu Prve osnovne škole u Klancu u petak navečer u prvoj utakmici sastali su se Biograci i Kočerin, a Kočerinjani su slavili s 4:1. Ipak, iako to na kraju bila uvjerljiva pobjeda Kočerinjana, Biograci su imali prednost na poluvremenu nakon pogotka Ante Ljubića u 16. minuti.

Kočerin je u nastavku zaigrao bolje i potpuno preokrenuo rezultat. Prvo je izjednačio preko Marka Kvesića u 25. minuti, a potom i dvije minute kasnije poveo preko Blage Gašpara. Na 3:1 povisio je Kvesić svojim drugim pogotkom u 33. minuti, a konačnih 4:1 postavio je Toni Banožić u 37. minuti.

U drugom susretu Izbično i Dužice su podijelili bodove uz rezultat 2:2. Nakon prvog dijela bez pogodaka, Izbično je povelo preko Maria Pavkovića u 22. minuti. Bila je to većim dijelom dosta tvrda utakmica, ali u posljednjih nekoliko minuta mogla se vidjeti prava drama. Prvo su Dužice izjednačile u 37. minuti preko Ivana Šantića, a samo minutu kasnije došlo je do preokreta. Za 1:2 pogodio je Pero Čolak. Ipak, u 39. minuti Izbično je izjednačilo, a Ante Crnjac bio je strijelac za konačnih 2:2.

U posljednjem susretu večeri između Briga i Oklaja, viđena je prava golijada s puno preokreta, a na kraju je rezultat bio 4:4. Brig je poveo preko kapetana Luke Kutle u 3. minuti. Minutu kasnije Josip Bošnjak je pogodio za izjednačenje. U 15. minuti Brig je ponovno poveo preko Mate Šuška, a dvije minute kasnije Mate Zovko pogađa za novo izjednačenje. Oklaji prvi put dolaze u vodstvo u 30. minuti preko kapetana Zorana Zovke. U posljednjim minutama viđena je prava drama.

Prvo je Brig preko Frane Šuška izjednačio u 37. minuti. I onda u posljednjoj minuti viđena su čak dva pogotka. Marino Marušić je doveo Brig u novo vodstvo i na prag pobjede, ali Mario Naletilić je iza toga pogodio za izjednačenje i važan bod za Oklaje.

Natjecanje se nastavlja u ponedjeljak.

Petak, 23. srpnja:

  • Biograci – Kočerin 1:4
  • Izbično – Dužice 2:2
  • Brig – Oklaji 4:4

(www.jabuka.tv)
8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.