Izvlačenje skupina i parova MNL mjesnih zajednica Širokoga Brijega

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018.

Utakmice MNL MZ igrat će se na sportskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2018. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu “Pecara” u naknadno određenom terminu.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza, a čiji je domaćin Grad Mostar.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Sportski savez Grada Širokog Brijega imenovao je Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će sprovesti natjecanje.

Radi daljnje koordinacije molimo Vas da imenujete službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji  organizacije MNL MZ, naveli su organizatori.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održat će se u četvrtak 21. lipnja 2018. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 12.00 sati, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.