Mladoženja naljutio fotografa pa je on izbrisao sve fotografije

Fotograf je opisao neugodnost koju je doživio na vjenčanju prijatelja, zbog koje su mladenci ostali bez uspomena s vjenčanja.

Na društvenoj mreži “Reddit”, na kojoj ljudi pitaju za mišljenje ostale članove o pitanju neke situacije u kojoj nisu sigurni da su dobro postupili, objavio je svoju ispovijest i opisao što se dogodilo na tom “vjenčanju iz pakla”, prenosi Kurir.

Naime, on je napisao da je pristao fotografirati svadbu svoga prijatelja da bi mu učinio uslugu. Ipak, zbog onoga što je doživio od mladenaca, odlučio je izbrisati sve fotografije, tako da nemaju nijednu uspomenu sa vjenčanja.

Pristao sam prijatelju slikati vjenčanje, znao sam da im je proračun tijesan. Inače fotografiram životinje, rekao sam mu da nemam puno iskustva s takvim stvarima, ali je inzistirao, rekao je da mu nije važno jesu li slike savršene, i kako zna da se ja snalazim s aparatom. Dogovorili smo se da mi plati 250 dolara, napisao je on.

Dan vjenčanja je počeo tako što sam mladu pratio u stopu, gdje god je išla ona i spremala se, išao sam i ja. Sve sam slikao. Onda sam fotografirao samu svečanost, a tijekom ručka i govore, druženje ljudi, napisao je mladić.

Počeo sam oko 11 ujutro, i dogovor je bio da angažman traje do 19:30. Oko pet sati su poslužili hranu i pitao sam mogu li napraviti stanku od 20 minuta, samo da pojedem. Tada je uslijedio šok, za mene nije postojalo mjesto ni za jednim stolom, a mladoženja mi je rekao da nisam tu došao jesti, nego da slikati, nastavio je on.

U tom trenutku, već sam prilično umoran, vrućina mi je jer je prostor neklimatiziran, nisam ništa ni pio, jer sam ponio samo dvije bočice vode i odavno ih ispraznio. Piće na šanku se plaća, pa govorim mladoženji da ću onda sam uzeti stanku od 20 minuta da pojedem i popijem bilo što. On mi kaže na to kaže ili si moj fotograf, ili odmah možeš ići kući bez novca, napisao je on.

Tih 250 dolara za toliko sati rada je smiješan honorar, a već sam bio na rubu da ja nekome platim 250 dolara, samo da me puste da sjednem na pet minuta i popijem čašu hladne vode. Mladoženju sam pitao, jesi li siguran da tako misliš, on je rekao da je, i pred njim sam odmah obrisao sve fotografije. Rekao sam mu da više nisam njegov fotograf i otišao sam kući, završio je on svoju ispovijest, prenosi “News Hub”.

“Kakav ti je to prijatelj”, “kakav grebator”, “uradio si im posao praktično za ništa i umjesto da te tretiraju kao važnu osobu, oni su te tretirali kao smeće”, neki su od komentara.

Kada sam se ja ženio, svi zaposleni na događaju su imali mjesto za stolom, osiguranu hranu i piće i vrijeme da predahnu, napisao je jedan čovjek.

Ali, drugi kažu da ipak nije ispao fer jer mu je mladoženja ponudio izbor – besmislen, ali i dalje izbor.

Postavio ti je ultimatum, i ti si donio svoju odluku. Podržavam što si otišao sa vjenčanja ali nisi morao da brisati fotografije, glasi jedan od komentara.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.