Mladost u nedjelju protiv Bune

Treća nedjelja u nizu rezervirana je za odigravanje prijateljskih utakmica nogometaša Mladosti u Trening kampu Musa-Karačić na Mostarskom Blatu.

Poslije uvodne pobjede protiv momčadi NK Mostara 1:0, te poraza od HŠK Posušja rezultatom 0:2, vodeća momčad Međužupanijske lige klubova Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije u nedjelju 21. veljače s početkom u 14.00 sati ugostit će Bunu.

Buna je član Županijske lige klubova s prostora Hercegovačko-neretvanske županije gdje na polovici natjecanja zauzimaju šesto mjesto s polovičnim učinkom od četiri pobjede i četiri poraza.

“U prva dva susreta željeli smo isprobati sve igrače koje imamo na raspolaganju, međutim nakon tih dviju uvodnih pripremnih utakmica igrački kadar smo suzili na 20-tak igrača koji će dobiti priliku u narednom susretu protiv Bune. Goste respektiramo, ali ipak priželjkujemo pobjedu, iako rezultat u ovom trenutku nije prioritet koliko želja da dižemo razinu naše igre pred nastavak sezone. U nastavku sezone svakako želimo zadržati vodeću poziciju i izboriti plasman u viši rang natjecanja”, kazao je Vlado Hrkać, šef stručnog stožera HNK Mladost.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: