Mladost ili iskustvo: Kada je seks najbolji

Najbolji je seks u… kojim godinama? Tinejdžeri i oni malo stariji sigurno će navesti svoje godine uz obrazloženje da mogu “do sutra”, no istraživanja su dokazala nešto sasvim drukčije – seks je bolji kod starijih.

Tako je u jednom istraživanju 37 posto ženskih i 34 posto muških ispitanika priznalo da su četrdesete najbolje godine za seks.

U istraživanju je sudjelovalo 828 ispitanika. Znanstvenici koji su radili istraživanje su rekli: Dvadesetogodišnjaci imaju više seksa, ali 40-godišnjaci uistinu uživaju u seksu.

Razlog tome je činjenica da 40-godišnjaci imaju manje kompleksa, a više iskustva.

Oni točno znaju što žele, nije ih sram zvukova ili pokreta koje prave za vrijeme seksa i ne brinu se oko malo celulita ili nekoliko bora. Također se manje boje da će zakazati.

S godinama sve više uživamo u seksu. A to je velika prednost kad se radi o željenom orgazmu – žene iznad 40 imaju manje problema dostići vrhunac, prenosi Rtl.

Jedno istraživanje je pokazalo da 40 posto ispitanih 20-godišnjakinja ima problema s postizanjem orgazma, dok je isto to izjavilo 20 posto žena u četrdesetima.

Izgleda da će se mladi za stvarno dobar seks ipak trebati malo strpiti…

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.