Mladina: Kad se kompletiramo sve će izgledati još bolje

”Morali smo se do sada snalaziti na razne načine, mijenjati sustav igre kako bi došli do pozitivnog rezultata jer praktično nismo imali niti jednu utakmicu na raspolaganju klasičnog napadača,” izjavio je za Sportske novosti trener NK Široki Brijeg Davor Mladina koji je komentirao remi sa Željezničarom u prošlom kolu na Pecaru, a sve to uoči hercegovačkog derbija između Zrinjskog i Širokog Brijega koji se igra u nedjelju u 19.00 sati u Mostaru.

”Iz tog razloga smo morali gurnuti Wagnera naprijed,” dodao je Mladina.

”Kad se kompletiramo sve će izgledati još bolje, tvrdi Mladina Sportskim novostima, koji opravdanje za promjenjive igre i izgubljene bodove na startu traži u ozljedama koje su iz konkurencije izbacile Jozu Špikića, Borisa Pandžu, Ivana Barabana i Dinu Kresingera.

Na treningu održan dan prije utakmice sa Željezničarom, Luka Menalo je ozlijedio tetivu te je propustio tu utakmicu iz mjera opreza, a u Mostaru bi trebao istrčati na teren.

Mladina je također naveo da se ekipa treba još uigrati s obzirom da su kao pojačanja kasno došli Ivan Sesar i Ivan Crnov, odnosno Nigerijac Ajayi koji još uvijek nema pravo nastupa.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

Komentiraj: