Mladić iz Bijeljine prijavljen zbog seksa s maloljetnicom

Bijeljinac D. E. (42) prijavio je policiji da je punoljetni S. J. iz Dvorova kod Bijeljine odveo njegovu 15-godišnju kćerku N. E. u svoju kuću i da su imali seksualne odnose.

U Policijskoj upravi Bijeljina od dežurnoga operativnoga Avaz.ba doznaje da je ovaj slučaj policiji prijavljen prije pet dana te da su uzete izjave od roditelja. Obavljen je razgovor s djevojčicom uz nazočnost radnika Centra za socijalni rad i s prijavljenim mladićem.

Uzeli smo izjave te smo izvještaj proslijedili Okružnom javnom tužiteljstvu, koje treba donijeti odluku o eventualnom postojanju ili nepostojanju kaznenoga djela, izjavio je kratko dežurni operativni u Upravi policije Bijeljina.

On nije želio iznositi više detalja o ovom slučaju, imajući u vidu i to da je u pitanju maloljetna osoba. Prema neslužbenim informacijama, roditelji su znali za vezu između svoje kćerke i mladića, ali je nisu odobravali. Kada je otac posumnjao da je njegova maloljetna kćerka imala seksualni odnos s tim mladićem, odlučio je slučaj prijaviti policiji.

Mještani Dvorova s nevjericom su komentirali ovu vijest. Kako prenosi Avaz.ba, jedan građanin kratko je kazao da se o ovom slučaju priča “na svakom ćošku”, ali nitko nije znao reći o kojoj je obitelji riječ.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.